Drama během natáčení. Decastelo riskuje porod v televizi!

 Celebrity 
12. prosince 2014 03:57 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Štěpánku během dne už pnulo těhotenské bříško. archiv TV Barrandov
Oslavy Nového roku jsou už za dveřmi, proto není divu, že všechny televize se už na velkou noc připravují. TV Barrandov nelenila a během jednoho dne měla hotovo. Jedním z hostí byla i těhotná Štěpánka Decastelo (35), která už ovšem sotva chodí. Za týden má totiž rodit!

Podle přítomných to byl to pěkný hazard, protože natáčení bylo opravdu dlouhé. „Točilo se od osmi rána do osmi večer, v sále bylo vydýcháno, fakt děsné vedro nebo pak zima od klimatizace v pauzách, celý den musela sedět, takže jí otékaly nohy a kromě toho přípitek se točil na třikrát! Měli jsme o ní strach,“ prozradil zdroj ze štábu.

Sama Štěpánka přiznala, že to kapánek přecenila. „Termín mám příští týden, tak doufám, že to tady na mě v tom horku nepřijde dřív. Bříško už mě docela pne. Sice se strašně těším, až bude malý na světě, protože už nějakou dobu nemůžu vůbec spát, bříško už je veliké a pořád musím chodit na toaletu, teď a tady by se mi to moc nehodilo,“ posteskla si v pozdním odpoledni sexy moderátorka, která jinak na Barrandově připravuje reportáže do lechtivého pořadu Intim.

Až se ovšem bude Barrandovský Silvestr vysílat, bude se už Štěpánka dívat s malým Oliverem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?