Taky máte strach z vánočního obžerství? Tahle česká modelka to vyřešila fikaně a může se ládovat horem dolem!

 Celebrity 
12. prosince 2014 05:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Romana si udělala radost už teď Slim4beauty.cz
Vánoce jsou strašákem pro většinu žen a dietologů. Jídlu se dá v tomto ročním období jen těžko ubránit. Perfektně nad tím však vyzrála modelka Romana Pavelková.

„Pro mě je prosinec plný shonu za dárky, dotažení pracovních zakázek a ukončení účetního období, takže jsem se rozhodla si udělat malou radost ještě před Vánoci. Navštívila jsem salon krásy a nechala si udělat kavitaci zadečku a masáž očního okolí,” prozradila česká zrzečka.

Dělat radost druhým je fajn, ale rozhodně není nic špatného na tom, udělat radost sám sobě. „Snažím se udržovat postavu cvičením, zdravou stravou a sem tam dojdu na masáž. Když jsem se ale dozvěděla, že přístroj na kavitaci (ultrazvuková liposukce – pozn. redaktora) si můžu koupit domů, ani chvíli jsem neváhala. Hlavně v tomto ročním období se mi bude velice hodit,” poznamenala Romana, kterou čeká bombardování jídlem.

„Babičky plánují asi dvacet druhů cukroví, mamka udělá výbornou rybí polévku a bramborový salát, který mohu jíst od rána až do večera. Když přičtu jednohubky, chlebíčky atd. Ale já se nehodlám nijak omezovat,” dodala rázným hlasem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47