Neuvěříte, co musela Andrea Verešová dělat na své první soutěži krásy! Tohle by dnešní Missky asi nezvládly.

 Celebrity 
13. prosince 2014 14:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Andrea musela být velmi zručná Miss Junior
Nepředstavujte si původní soutěže krásy jako dnes. Dívky, které mají dokonalý make-up, účes, zapůjčené luxusní róby a jejich talent už mnohdy prověří jen krátký rozhovor s moderátorem. Postupně mizí dokonce i volná disciplína.

Dnes má Andrea Verešová samé parádní kšefty, ale na své první soutěži krásy se už v patnácti letech musela pořádně činit. „Přišly jsme na soutěž ve svých starých ošoupaných džínách, myslím, že nebyla ani promenáda v plavkách a předváděly jsme, jak umíme plést, dělat záplaty, bylo to více o zručnosti. Měly jsme nějaké šaty, ale ty raději nechcete vidět,” zavzpomínala Andrea po soutěži Miss Junior, kde zasedla jako jedna z porotců.

Verešové se brány do světa otevřely poté, co ji oslovil ředitel prestižní modelingové soutěže. „Díky tomu jsem vycestovala do zahraničí, získala kontrakt se světovou agenturou a ocitla se na půl roku v Paříži. Takže asi nebýt těchto soutěží a zkušeností, asi bych studovala francouzské lyceum a dělala právo,” řekla vipstory.cz slovenská kočka.

Určitě by jí to v kostýmku neslušelo o nic méně, ale byla by to škoda, halit takové tělo, jaké si Andrea Verešová pěstuje už řadu let.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít