Psychoteror u Bártových! Šílená Gábina málem nepustila k miminku ani vlastního otce.

 Celebrity 
13. prosince 2014 15:28 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Noid, Gábina a Terezka Malvík
Tak trochu šílená matka. Gabriela Dvořáková se prvních sedm týdnů po porodu div nezbláznila. Ještě že má doma chlapa, který ji trochu uzemní.

„Od jejího narození jsem byla totální blázen. Seděla jsem u postýlky, hrozně jsem se o ni bála. Chodila pořád kontrolovat jestli se hýbe a dýchá. Nikdo k ní nesměl. Tak velký strach jsem nikdy o nikoho neměla,” prozradila čerstvá maminka Gábina a tím se vysvětluje, proč doposud holčičku nikomu neukázala (aspoň že k postýlce pustila Vaška).

Terezka zatím není ani očkovaná, takže ji sice v obchodu v Hostivici ukázali, bude vám však muset stačit fotografie z kočárku. I tak je ale krásná. „Vyrazili jsme těsně před zavírací dobou dokoupit pár věcí, které nám ještě chybí. Aby tu bylo co nejméně lidí,” řekla vystrašená Dvořáková.

Dobře, že je Vašek Bárta tak chápavý. „Je to její první miminko, nechal jsem naprosto na ní, kdy bude Terezku ochotná ukázat. Chtěli jsme si to doma víc zaběhnout a užít si malou jen sami dva,” dodal Noid.

Do budoucna už šťastný páreček přemýšlí o sourozenci, ale dřív jak za rok se na to prý těšit nemáme. Jedno miminko jim bohatě stačí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008