Jitka Asterová se rozpovídala o novém příteli. Co předcházelo jejich prvnímu sexu?!

 Celebrity 
23. října 2014 08:17 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jitka Asterová je zamilovaná Profimedia
Herečka Jitka Asterová dlouhá léta radila lidem v rádiu na poli vztahů a sexu. To už ji sice neživí, ale zkušenosti se jí teď s novým přítelem určitě hodí. Jakmile jsme ji potkali ve vášnivě rudých šatech, hned nám bylo jasné, že se má dobře.

„Určitě si nestěžuju. Mám skvělého přítele, líbím se mu taková, jaká jsem a myslím si, že o vzhledu to vůbec není,” prozradila vipstory.cz Asterová na galavečeru Královen popu, kde po třiceti letech stanula na pódiu jako zpěvačka. „ Přítel bude v hledišti a poprvé mě uvidí zpívat, ostatně jako spousta diváků. Párkrát jsem mu sice zpívala doma, už jsem se osmělila, ale on se k tomu moc nevyjadřoval. Když jsem se ho snažila zeptat, jaké to je, tak odpověděl, že normální. Jenže jemu nedochází, že já jsem opravdu dlouho nezpívala,” dodala natěšeně Jitka.

Poslední měsíce však kučeravá blondýnka nepilovala jen svůj hlasový fond, ale především postavu. Přiznala se nám, že v tom měl prsty i její partner. „Kdybych to měla říct otevřeně, tak když se po delší době máte před někým ukázat nahá, chcete vypadat co nejlíp. Já jsem vyloženě tlustá nebyla, ale slil se mi pas. Shodila jsem asi čtyři kila, ale na těch důležitých partiích, pas mám o šest centimetrů menší. Cvičím jógu a potom jsem vyzkoušela takovou neinvazivní metodu, která tuky místo zmrazení zahřívá,” prozradila herečka, která začala nedávno zkoušet na roli v české verzi muzikálu Mamma Mia.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít