Nikdy neříkej nikdy! Absolonová je zamilovaná až po uši a chce se vdávat. Jen pozor, aby se ženich nevylekal!

 Celebrity 
29. září 2014 16:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Monika září štěstím Foto: Facebook M. Absolonové
Zpěvačka Monika Absolonová neměla poslední roky na chlapy zrovna štěstí. Přestože úplně sama nebyla, najít toho pravého se ukázalo jako výšlap na Mount Everest.

Muzikálová krasavice však momentálně randí s hokejistou Tomášem Hornou, který hraje v Žilině na Slovensku, kam za ním zpěvačka i pravidelně dojíždí. Absolonová je zamilovaná až po uši: „Zatím to vypadá fakt nadějně a byla bych za to ráda, je mi s ním moc dobře,” prozradila Monika v televizi s úsměvem na rtech.

V minulosti byla zpěvačka už jednou vdaná. Shodou okolností se také jednalo o hokejistu a byl jím Václav Eiselt. Monika má pro tyhle drsné chlapíky očividně slabost. Po čtyřech letech se ale manželství rozpadlo a tehdy si Absolonová řekla, že do sňatku už nikdy nepůjde. Ale nikdy neříkej nikdy... Dnes to vidí zase růžově a přiznala se, že by se tomu nebránila.

Pokud to tak cítí i Horna, nemáme co dodat. V opačném případě by se totiž mohl toho náhlého hurikánu lásky leknout a prchnout někam do ústraní. Na druhou stranu po těch letech v médiích už Monika zřejmě ví, co dělá. Tak ať to vydrží!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008