George Clooney se skutečně oženil! Přijela hollywoodská smetánka a nevěstina mamka s taťkou se pěkně prohli...

 Celebrity 
28. září 2014 08:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
George Clooney a Amal Alamuddin se vzali Foto: Profimedia
V těchto podzimních dnech se herec George Clooney vzdal staromládeneckého titulu a vzal si za manželku svoji přítelkyni Amal Alamuddin. Pro sňatek snad nemohli zvolit romantičtější místo. Své ANO si milenci řekli v historických Benátkách.

Naplánovali si zde čtyři dny radovánek a už teď je jasné, že se nenajde jediný Benátčan, kterému by toto veselí mohlo uniknout. Mezi jejich svatebními hosty se totiž nacházejí samá esa. V pátek už dorazil například herec Matt Damon, topmodelka Cindy Crawford či módní ďáblice Anna Wintour, jenž vzali Amal s Georgem na výlet proslulými benátskými kanály.

Jelikož je Clooneyho právnička libanonského původu, za svatbu podle starého libanonského zvyku platí rodiče nevěsty. Večeře se odehrávala v hotelu Cipriani, který byl oblíbeným ubytovacím zařízením princezny Diany a samotný obřad probíhal v paláci Casa Farsetti.

Na novomanželích je vidět, že si poslední chvíle svobody vychutnávali plnými doušky. Amal je nádherná a chytrá žena a s Clooneym k sobě náramně pasují.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47