Tajemství úspěchu kulinářského ”experta” Ládi Hrušky? Co byste čekali od země, kde parmazán rovná se eidam a kde lidé kuchtí knedlíky v trojobalu!
Celebrity
27. září 2014 05:34
/
Jitka Jahodová
📷
1 fotografie v galerii
Pohlreich emigruje a Hruška slaví! / Foto: Profimedia
Nejnovější
Jestli si myslíte, že v České republice neexistuje nic horšího než módní peklo, tak vám musíme oznámit, že jsme se dostali ještě mnohem níž. Co byste čekali od zemičky, kde se párky s obsahem 15ti procent masa, ale za 12,90Kč!, dokážou vyprodat za pět minut.
Pravé české gurmánství totiž nespočívá v kuchařském umu, ale v nápaditosti, jak daný recept co nejvíc zmrvit a ošulit. To je potom lahůdka panečku. Čím víc původních surovin nahradíte, tím lépe. U nás vládnou recepty, které by se nedej bože skládaly z čerstvých surovin. Taková polévka z kečupu nebo knedlíky v trojobalu jsou na velkém počtu serverů největším hitem roku!
A Láďa Hruška, který začal jako potravinový inspektor, není pitomec. Dává lidem co chtějí a jeho mňamky za 5 kaček jsou opravdovou kulinářskou potěchou národa. To je takový kumštýř, že by udělal pizzu italiano i z rohlíku!
Vsadíme se, že po tom, co si o Láďově úspěchu přečetl Zdeněk Pohlreich, vytrhal si i poslední zbytky vlasů a nejspíš má chuť emigroval někam, kde parmazán neznamená to stejné jako eidam. Dobrou chuť!
Kam dál?