Amerika v šoku! Nová královna krásy je prý nejšerednější misskou všech dob!

 Celebrity 
28. září 2014 06:25 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak se vám líbí? Profimédia.cz
Špatná zpráva pro miliony mladých děvčat. Umělý vzhled už se nenosí a pomalu ale jistě se ke slovu dostává přirozená krása.

Alespoň tak to naznačuje poslední volba nekrásnější dívky Ameriky. Dcera ruských imigrantů Kira Kazansteva se stala královnou krásy pro rok 2015 a mnohým Američanům tím vyrazila dech. A čímpak to? Jednoduše tím, že je normální a obyčejná a skalpelem plastického chirurga prý nepoznamenaná. Na sociálních sítích se okamžitě rozjela diskuse, ze které je cítit obrovský šok a zklamání z nové vítězky. Podle mnohých je to nejšerednější finalistka, která vypadá nejméně o dvacet let starší a navíc při volné disciplíně ladně netančila, ale předvedla song na plastikový kelímek a pak ještě drze vyhrála! V Americe ani po čtrnácti dnech po volbě neopadávají emoce.

Novodobá královna tak jistě zamotala hlavu mnohým budoucím adeptkám, které si u plastických chirurgů podávají kliku dveří. Hlavu mají asi v pejru, protože teď chuděrky neví, která bije a co tak asi bude v kurzu příští rok? Přirozené nebo spíše umělé slečny?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve