Retro foto: Jeden z našich nejobdařenějších zpěváků před třiceti lety. Zajímal fanynky víc jeho zpěv nebo boule v kalhotách?

 Celebrity 
28. září 2014 10:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Indigo třicet let zpátky... Foto: Archiv
Tak tomuhle říkáme retro úlovek. Slovenský zpěvák Peter Nagy byl v minulosti a vlastně i teď, u žen velmi oblíbený. Skutečnost na tom nezměnilo ani to, že se po třiceti letech své kariéry přiznal, že záměrně vypadal jako šašek.

Skupina Indigo, která vznikla takřka na kasárnách během jeho vojenské služby, se oproti tehdejším muzikantům značně lišila. „Chtěli jsme se odlišit. Tomu jsme podřídili aranže, afektovaný zpěv, make-up, náušnice, kostkované šátky kolem krku a tanečky ve stylu ”new wawe”. A povedlo se,” vzpomíná zpěvák. Indigo přitahovalo mladé lidi odlišností, pohrdáním starými konvencemi, provokacemi, zkrátka vším.

Bohužel nyní už asi nezjistíme, jestli si tenkrát Peter vydobyl popularitu u opačného pohlaví zpěvem a rebelantskou image nebo velkým náčiním, které se mu tísnilo v úzkých džínách. Nejen Dalibor ”hurikán” Janda je totiž obdařený. Úctyhodnou boulí v rozkroku se může pochlubit taktéž Nagy.

Není divu, že apetit tohoto Slováka je velký. Bůh dal a Peter používá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum