Mahulena Bočanová už má své domoviny i práce plné zuby. Chce prodat dům a odstěhovat se s dcerou k moři!

 Celebrity 
27. září 2014 09:39 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Mahulena má krásné bydlení kousek od Prahy Foto: Archiv M. Bočanové
Herečka Mahulena Bočanová se narodila v Čechách, ale poslední dobou jí začíná být v naší zemičce ouzko. Mohlo by se proto také stát, že jednoho krásného dne frnkne i s dcerou do zahraničí a s úsměvem nám zamává na rozloučenou.

Bočanová je dokonce natolik odhodlána, že by prý klidně opustila svůj vysněný dům nedaleko Prahy, který teprve nedávno konečně dodělala přesně podle svých představ. „Už je sice skoro hotový, ale byla bych schopná ho opustit a najít si jiný, protože jsem v takovém rozpoložení, že nevím, zda vůbec chci dělat tuhle práci, s níž souvisí i stresy a média. Přemýšlím, jestli už toho není dost a docházím k tomu závěru, že už toho je dost!,” prozradila Mahulena vipstory.cz své pocity.

Tmavovlasá moderátorka tak začíná v úprku do jiných končin vidět stále lepší budoucnost. „Blíží se doba, kdy Márinka skončí základní školu a bude to možné, tak o tom uvažuju velice seriózně,” řekla Bočanová a dodala: „Dům bych mohla prodat a s dcerou by se nám do konce života hezky žilo v malém domku u moře. Muselo by to být samozřejmě Chorvatsko nebo něco podobného, aby si tatínek mohl Márinku kdykoliv vzít nebo navštívit,” dodala Mahu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008