Tenhle prcek je hokejovou hvězdou a za manželku má nejkrásnější ženu světa. Řekli byste to do něj?

 Celebrity 
26. září 2014 15:06 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jirka a Táňa spolu hrají ve filmu Foto: Archiv vipstory.cz
Přiznejme si, že herec Jiří Mádl není žádný velký hromotluk. Přesto dostal hlavní roli v připravovaném filmu Správnej dres, kde hraje hokejovou hvězdu NHL. Trochu paradox, že?

Zatímco herci musí často kvůli autentičnosti postavy měnit proporce, Jirka prý nemusí. „Vzhledem k tomu, že mi nikdo nic neřekl, tak po mně asi nechtějí, abych přibral a už se začalo natáčet. Oni to řeší tak, že mě vždycky hodně nabalí a vypadám, že jsem fakt pořádná korba,” svěřil se Mádl vipstory.cz.

Korunu tomu nasazuje obsazení Táni Kuchařové do role jeho manželky a na její výkon jsme poměrně zvědaví. Nemalá část populace má totiž vůči jejím hereckým vlohám silnou averzi. „Ona je taková klasická hokejová raketa, chodí jen se super sportovci, ale rozhodne se, že chce jít studovat, protože ji k tomu inspiruje vysokoškolský profesor, do něhož se zamiluje,” prozradil Jirka ve stručnosti děj filmu.

Skutečná přítelkyně Mádla se ale nemusí bát, že se kolem jejího milého producíruje Miss World. „Nic proti Táně nemám, ale ve skutečnosti bych ji asi za manželku nechtěl,” dodal herec se smíchem. Na druhou stranu mu natáčení společných scén asi úplně nepříjemné není...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008