Geňo, měj se na pozoru! Tvoje ex má nejenom zbrojní pas, ale i zbraň!

 Celebrity 
26. září 2014 03:39 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Linda se zúčastnila módní přehlídky Foto: Navarila
Muzikálová herečka Linda Finková se pevně drží svého kopyta, většinou. Aby trochu oživila své dny a taky podzimní šatník, zúčastnila se módní přehlídky návrhářky Martiny Nevařilové, kde hlavní roli neměly tentokrát modelky, ale normální ženy.

Finková módní trendy nijak nesleduje, ale má ráda oblečení barevné a pohodlné, čemuž uvedená kolekce odpovídá. „Nerada nakupuji, vadí mi to oblékání a svlékání, ale na mole jsem se cítila bezvadně, já se cítím všude dobře,” řekla vipstory.cz Linda na vysokých podpatcích.

„Chodit v podpatcích je úplně na prd, nenávidím to. Teď jsem v nich šla, protože jsem musela, ale nejsem v pohodě, protože se hlídám, abych se nenatáhla,” prozradila se smíchem a oddechla si, že nikdo z děvčat neupadl.

Zatímco mnohé dívky si jako malé přejí být modelkou, Linda měla úplně jiné plány. „Chtěla jsem být taxikářka nebo laborantka. Bavilo mě něco objevovat a zjišťovat, no a pak jsem se na to vykašlala a teď zpívám,” zavzpomínala Finková a dodala, že ji to však nepustilo.

„Já jsem vystudovala strojní průmyslovku, rozumím motorům. Tyhle věci mám ráda, mám i zbrojní pas a pistoli, jsem takový napůl chlapík,” smála se, ale zbraň prý naštěstí ještě nepoužila. „Ale když jednou budu muset, tak to bude takové vzrůšo, že se o tom určitě dozvíte!”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít