Jak se zdá, největší mlátička z boxerského ringu, který kouše soupeřům i uši, je v podstatě dobrák od kosti!

 Sport 
25. září 2014 16:44 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Proslulá mlátička Mike Tyson Foto: Facebook
Proslulý boxer Mike Tyson si udělal tam někde nahoře čárku za dobrý skutek. A že těch čárek potřebuje opravdu hodně! Američan je šampiónem těžké váhy a jako nejmladší boxer historie získal tituly těžké váhy organizací WBA, WBC a IBF najednou. Jeho život je ale jeden velký zločin.

Rval se už jako malý a ve 13 letech měl na kontě 38 zatčení! V roce 1992 si začal odpykávat šestiletý trest za znásilnění osmnáctileté uchazečky o titul Miss Black America Desirée Washington, i když svoji vinu neustále popíral. Před 16 lety zase v zápase o titul mistra světa ukousl ucho svému soupeři Evanderu Holyfieldovi.

Proto, když teď obletěla svět zpráva, že Tyson má i své světlé stránky, někteří jen nevěřícně kroutili hlavou, zda je něco takového vůbec možné. Sportovec nedávno pomohl devětadvacetiletému muži, který po kolizi s taxíkem spadl a utrpěl několik zlomenin. Když se prý na zemi probral a uviděl Tysona, nevěřil vlastním očím. I přes četná zranění si ho muž vyfotil mobilním telefonem. O pár dní později dostal boxer jako poděkování koš s ovocem.
To je ale doják, co?
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod