Co tají manželka Pepy Vojtka?

 Celebrity 
25. září 2014 10:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jovanka s Adámkem si to na Hluboké užili Zdroj: Kloboukfilm, Foto: Josef Edvar Gregor
Každý v sobě nosíme nějaké to tajemství nebo třeba jen něco, o čem často sníme, ale nikterak veřejně neventilujeme. A pak se najednou ocitneme v situaci, kdy naše tajemství vypluje napovrch tak nějak samo ...

Jovance Vojtkové, manželce rockera Pepy Vojtka, k tomu stačil jeden jediný výlet do jižních Čech. "Jsem z těch kopců a nádherné přírody úplně unešená", jásala na jednom z výletů. "Fascinuje mě ten klid, do kterého se občas ozve zabučení krávy nebo mečení ovcí. To, doplněno zvoněním jejich zvonečků, ve mně otvírá vzpomínky na dětství ..."

Sympatická maminka dvouletého Adámka, která si na jihu užívala relaxační výlet, se najednou rozpovídala. Vyprávěla o tom, že tatínek pochází z Makedonie, kam v dětství jezdila každé prázdniny. Vzpomínala, jak ji ráno budily zvonky ovcí, když je pastýř hnal na pastvu. "Život na venkově, třeba právě v jižních Čechách, je můj tajný sen", ukončila své emoční vyprávění a povzdychla si: "No jo, no, moje sny jsou jedna věc, ale realita druhá; kvůli práci musíme zůstat v Praze."

Hlubokou nad Vltavou, kde se Jovanka se svými blízkými ubytovala v hotelu Podhrad, si nemohla vynachválit. "Netušila jsem, že tak malé město skýtá tolik aktivit pro rodiny s dětmi. Adámek se vyřádil ve sportovně relaxačním areálu, podívali jsme se do ZOO, na zámek ... Nejvíc nadšený ale byl z jízdy v golfovém vozítku na golfovém hřišti s výhledem na zámek. Ten tedy ohromil hlavně mě. A vůbec; co se týče města Hluboká, je na každém kroku vidět, že těm na radnici není jedno, jak se v jejich městě žije!"

Těžko říct, jestli se Vojtkovi někdy přestěhují na venkov a na zahradě se jim budou pást ovce ... Třeba nakonec zvolí kompromis; dům v Praze a chalupu v přírodě, na venkově.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008