Tyhle budoucí královny krásy mají dovoleno přibrat! Která zhubne, bude si muset sbalit svých pár kostí a soutěž opustit.

 Celebrity 
09. září 2014 06:39 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Soutěž krásy trochu jinak... Foto: Miss Junior
Tahle soutěž krásy se tak trochu vymyká zavedeným standardům. Zatímco všude se úzkostlivě dbá na nízkou váhu finalistek, u Miss Junior je tomu přesně naopak. Do finále postoupilo deset krásek, které však nesmějí hubnout!

„Postavy měly holky pěkný, zdravý, je vidět, že cvičí, starají se o sebe a rozhodně netrpí hlady,” zdůrazňuje kyprá manažerka soutěže, herečka Miluše Bittnerová a dodává, že pokud by se váha některé z dívek do listopadového finále výrazně snížila, automaticky by vypadla.

„Doufáme, že se do té doby nic nezmění, na focení je budeme vážit a budou nám posílat jídelníčky. Žádná finalistka nebude mít BMI menší než 17,5. Můžou kila přibrat, ale ne pět zhubnout,” dodává Bittnerová přísně.

Jedna z dívek však byla diskvalifikována už nyní, ale ne kvůli váze. „U nás je zakázaný piercing a tetování. Pokud má piercing, musí ho vyndat, bohužel to jedna odmítla a pravidla zní bohužel jasně,” uzavřela herečka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47