Agáta s Jakubem ani rok po svatbě v noci nespí. Musí se z toho už jezdit léčit.

 Celebrity 
09. září 2014 10:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jakub by se pro ni snad i rozkrájel Foto: Jan Poláček
Kdo by si byl pomyslel, že jednoho krásného dne bude Agáta Prachařová manželka k pohledání. Jenže ačkoliv se to původně vymykalo všem zákonům vesmíru, už mají ona a Jakub Prachař více než rok po svatbě, nemluvě o tom, že jejich vztah trvá ještě déle, a stále se chlubí tím, jak jsou zamilovaní.

Mezi kvanty fotografií z auta a od bazénu Aguš pravidelně fanouškům připomíná na sociální síti i to, že miluje svého skvělého muže, pro ni očividně ideálního druha. Jejich poslední společné fotografie z okolí areálu Zámeček Petrovice skvělou partnerskou souhru jedině dokazují. V hotelu na severu Moravy strávili společně několik dní a zažili sedmý div světa... "Přesně tak se říká jedné zdejší proceduře. To zařízení se nachází jen na dvou dalších místech na světě a poskytne vám za pár desítek minut stejný relax, jako osmihodinový spánek," pochvalovala si Agáta místní exkluzivní služby. Zdá se tedy, že i rok po svatbě mají tihle dva holoubci stále spánkový deficit ze společně probdělých nocí...

Podle očitých svědků ale Agáta není jediná posedlá láskou. Důkazné materiály Kubu Prachaře usvědčují z toho, že by se pro svou kdysi divokou manželkou snad i rozkrájel!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít