Má to zapotřebí? Náhradnice za Borhyovou se začala radikálně omlazovat. Bojí se o místo v televizi?

 Celebrity 
31. srpna 2014 16:05 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kristina Kloubková Foto: Facebook
Už několik let Kristina Kloubková moderuje zprávy na Nově, teď dokonce dočasně zaskakuje za novopečenou maminku Lucii Borhyovou a co s ní bude potom, to zatím neví ani ona sama. Mezitím si však udělala čas, aby podstoupila na estetické klinice hned několik zkrášlujících zákroků najednou.

V prvé řadě si nechala trochu spravit bříško, které kvůli císařskému řezu nemůže namáhat, jak by chtěla. „Já jsem potom měla ještě rok a půl bolesti, takže jsem nemohla ani moc cvičit,” svěřila se vipstory.cz Kloubková a hned po zmražení tuku na břiše se vrhla na omlazení obličeje.

„Šla jsem na omlazení pleti LPG, je to takový malý vetřelec, který se mi chtěl zakousnout do tváře. Prý mě to omladí o několik let. Mám dovolenou, tak se vrátím do práce úplně nová,” prozradila Kristina něco o druhém zákroku.

Celá léta se ale tahle blonďatá moderátorka na žádnou kliniku nehrnula a ani nevypadá, že by to potřebovala a teď, když některé zvěsti straší, že ji dokonce po návratu Borhyové z televize vyhodí, se vydala se sebou něco udělat. Bojí se snad Kloubková o místo?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008