Macura ještě nemá dost! Po zveřejnění Rychtářovy tajné výpovědi chce znovu obnovit vyšetřování!

 Celebrity 
02. září 2014 06:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Macura chce Rychtářovi znovu zavařit! Foto: Facebook, archiv vipstory.cz
Poté, co televize odvysílala zpověď Josefa Rychtáře, kterou měla celé čtyři měsíce schovanou v nějakém super tajném trezůrku, dostal Zdeněk Macura – ochránce živé či mrtvé Ivety Bartošové, nový impuls, aby se znovu začal pitvat v případu ”Rychtář je vrah”.

„Konečně se mi dnes podařilo rozběhat elektronický podpis pro operační systém Linux a tak jsem to rovnou využil pro podání státnímu zastupitelství pro Prahu pro znovuprošetření údajné sebevraždy,” řekl Macura a dále odkazuje na oficiální dokument.

K závěru, že Rychtář Ivetě ke smrti nějakým způsobem dopomohl, ho vede s největší pravděpodobností vdovcova velká obhajoba, v níž přiznává, že situaci 29. dubna 2014 podcenil. „To byla má osudová chyba, kterou si budu do konce života vyčítat. Já jsem z toho přejezdu odešel, ale kdybych pokračoval, možná bych tam Ivetu našel,” zní Rychtářova výpověď.

A velmi pochybně zní i jeho další slova: „Může si každý myslet co chce. Rozhodně vylučuji, že nejsem vrah Ivety Bartošové. Že nejsem ani tím člověkem, který by ji jakýmkoli impulsem motivoval k tomu, aby ona tento krok, ke kterému se odhodlala, spáchala,” řekl ve VIP zprávách.

Fakt, že tím vlastně řekl, že je vrah (vylučuji, že nejsem vrah), ponecháme na vině šoku. Myslíme, že sám Macura mu teď bude zavářet za nás všechny a nás čekají další nadávky a divadýlka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008