Obě holky podlehly drogám, ale jedna smrtící koktejl nepřežila. Sestra slavné herečky na svoji vášeň bohužel doplatila životem.

 Celebrity 
01. září 2014 10:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Drew a Jessica Foto: Facebook
Jessicu Barrymore našli 29. června mrtvou v jejím autě. Oficiální lékařská zpráva zní jasně, sestra slavné herečky Drew Barrymore Jessica zemřela na předávkování. Zda bylo úmyslné či nikoliv je v tuhle chvíli už jedno. Výsledky toxikologie prokázaly, že měla ve svém těle metamfetamin, alkohol, metadon, tramadol a nordazepom. Celkem slušný koktejl, který zřejmě nebylo možné přežít.

Drogám kdysi podlehla i slavná herečka Drew. Díky Stevenu Spielbergovi, který ji obsadil do role andělsky roztomilé Gertie v E.T.-Mimozenšťanovi, vyrostla v sedmi letech v opravdovou celebritu. Obrovský úspěch tohoto filmu zajistil, že se Drew vryla do paměti milionů diváků, ale krutě také za svoji popularitu a slávu zaplatila. Celkem neomylně se vrhla na dráhu drog, alkoholu a nekonečných večírků.

Herečku začali mnozí odepisovat jako jednu z pohasínajících dětských hvězd, když jí ještě nebylo ani třináct let. Ona se ovšem přihlásila na léčení a ze samého dna se "čistá" vrátila na herecké výslunní.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod