Bacha na ně! Tihle vás mohou zlikvidovat mrknutím jednoho oka!!!

 Celebrity 
01. září 2014 08:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bez ohledu na žebříček, zůstává Oprah s přehledem nejvlivnější ženou světa Foto: Facebook
Magazin Forbes sestavil žebříček osobností, se kterými není radno si zahrávat. Ač to na první pohled nevypadá, ovlivňují myšlení a konání mnoha lidí na celém světě. Dosud žebříčku vládla černošská moderátorská hvězda Oprah Winfrey, která je již několik let považována za vůbec jednu z nejvlivnějších žen světa.

Z trůnu ji letos překvapivě sesadila zpěvačka Beyoncé, která za poslední rok vydělala zhruba dvě a půl miliardy korun a je idolem zejména mladých lidí.

Druhou hvězdou je basketbalista LeBron Raymone James, přezdívaný King James. Není se čemu divit, neboť basketbal je ve Spojených státech nesmírně populární sport. James si za poslední rok na svoje konto připsal jeden a půl miliardy korun.

Na třetím místě se umístil průkopník hip-hopu a vzor černošské mládeže po celém světě Andre Young, známý jako Dr.Dre. Hudební producent, rapper a herec si sice vydělal nejvíce, ale jeho společenský vliv není tak velký.

Až na čtvrté místo klesla slavná americká herečka a vydavatelka časopisu O Magazin Oprah Winfrey. Ta je vůbec nejslavnější a nejbohatší moderátorkou světa. Její vliv na dění kolem nás se traduje již léta. Je považována za nejbohatší Afroameričanku 20. století a největší afroamerickou filantropku všech dob. Při volbě prezidenta otevřeně podporovala Baracka Obamu, i když její fanoušci si přáli, aby ona sama kandidovala na prezidentku Spojených států.

Na pátém místě skončila lesbicky orientovaná Ellen DeGeneres. Herečka, komička a moderátorka je držitelka 14 cen Emmy a stejně jako Olprah ji proslavila televizní show. Ta její se jmenuje The Ellen DeGeneres
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod