To je smrad, že by jeden pad! Šest celebrit, které mají velký problém s hygienou.

 Celebrity 
27. května 2014 11:21 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Třeba takový krasavec Brad dostává od kolegů vlhčené ubrousky, aby s ním vydrželi na place! No fuj! Foto: Twitter
Neradi vám to říkáme, ale většina světových idolů jsou čuňata. Během natáčení oscarových filmů totiž zapomínají na jednu důležitou věc, které se říká osobní hygiena. Má to ovšem jednu výhodu. Přestanete závidět hlavním hrdinkám, že líbají toho báječného Brada Pitta, protože zatímco vy se rozplýváte, ony mají co dělat, aby z toho zápachu neosleply!

Robert Pattinson - Hvězda ságy Stmívání prý smrdí už od pohledu. Herec sám se dobrovolně a bez mučení přiznal, že jeho osobní hygiena těžce klopýtá. Prý má tak hektický rozvrh, že se často nestihne umýt nebo aspoň převléknout. Jednou dokonce řekl: „Oblečení měním jen občas a to především ve chvíli, když už smrdím i sám sobě.”

Johnny Depp – Se všemi vydělanými miliony dolarů je předem jasné, že idol Johnny má málo času. Několik zdrojů již uvedlo, že sprcha není jeho koníček a obejde se bez ní klidně i několik dní. Není divu, že role nemytého piráta mu padla jako šitá na míru.

Jessica Simpson – I když má tato zpěvačka obvykle upravené lesklé vlasy a perfektní pleť, zapomíná na zubní hygienu. Sice ústní vodu a dentální nit prý používá každý den, ale zuby si nevyčistí více než třikrát týdně. „Nemám ráda, když jsou zuby kluzké. Zní to hrozně, ale z pusy mi nesmrdí,” říká Simpson. Tak aspoň, že se k tomu přizná.

Matthew McConaughey – Je těžké dívat se na sexy chlapa se zalíbením i potom, co se dozvíte, že již celá léta nepoužil deodorant. Časopisu People řekl, že nemá rád když ”smrdí” jako někdo nebo něco jiného. Tak snad se aspoň hodně myje... Samozřejmě si můžeme jen představovat, jak asi voní po tréninku.

Megan Fox – Mluví se o ní jako o sex symbolu, ale nemáte jí co závidět. „Je hrozné se mnou žít. Jsem špindíra. Moje oblečení zůstane ležet tam, kde ho pohodím. Také zapomínám splachovat záchod (i když jde na ”velkou”),” svěřila se herečka. No, to je až příliš informací...

Brad Pitt – Stará se o šest dětí, natáčí trháky po celém světě, takže to s ním rovněž dopadlo tak, že prostě nemá na sprchu čas. Během natáčení Hanebných panchartů údajně zapáchal natolik, že mu jeho kolega Eli Roth dal vlhčené ubrousky a ukázal mu, že se s nimi dá alespoň otřít podpaží.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008