Velké usmíření! Tohle herecký bard Skopeček už asi nečekal!

 Celebrity 
16. dubna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Skopeček se v 91 letech dočkal jeviště i smíření s kamarádem Ladislavem Trojanem! Profimedia
Herecká legenda Jan Skopeček se ve svých 91 letech dočkal. A možná to už ani nečekal. Občas se ocitl na jevišti a obecenstvo, které okamžitě rozesmál, mu nadšeně tleskalo. A dokonce přišlo i usmíření!

Poté, co se před časem ocitl v Domově pro seniory Slunečnice v pražských Bohnicích, neměl šanci se do divadla vrátit. Teď se mu to splnilo. Postěžoval si před časem také, že ho mrzí, že se za ním nepřišel podívat kamarád Ladislav Trojan (84), se kterým ho poutá daleko víc než jen legendární seriál Tři chlapi v chalupě. 

„Úplně se na mě vykašlal. To není kamarád...," svěřil se před časem Blesku s tím, že je mu to velmi líto. Zdálo se, že kdysi velcí kamarádi se na vždy rozkmotřili. Ale nakonec vše má svůj happyend.  Michaela Sladká z občanského sdružení Život 90 vše zařídila. „Rozhodli jsme se pana Skopečka trochu poveselit a zorganizovali jsme v Divadle U Valšů herecké setkání s jeho kolegy a kamarády z Divadla pod Palmovkou,“ vysvětlila Blesku Sladká.

„Když mi to oznámili, nechtělo se mi tomu vůbec věřit. Že by přišel Trojan a ostatní kolegové? A diváci? Kvůli mně? To mi bylo divné...,“ netají Skopeček. Když ho ale přivezli z domova do bezbariérového divadla, jenom žasl.

„Vidíte, to je on! To je ten, který se na mne vykašlal! Je ale tady a já mu tímto odpouštím,“ řekl na adresu Ivana Trojana Skopeček. „Honzo, promiň, polepším se! Budu za tebou pravidelně jezdit a nosit dortíky,“ slíbil Janu Skopečkovi, který s radostí přijal a byl evidentně rád, že se nedorozumění vysvětlilo. Ale také proto, že je opět mezi diváky a na jevišti. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve