Těžké dospívání půvabné oscarové herečky. Na vlastní oči viděla vraždu svého otce.

 Celebrity 
16. dubna 2014 13:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Charlize Theron měla tátu alkoholika... Foto: Twitter
Jihoafrická herečka a modelka Charlize Theron měla těžké dětství. Dnes si to vynahrazuje úspěchem v herecké branži, získala dokonce Oscara za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli. Její otec Charles Theron byl však alkoholik a když pil, často napadal svou dceru i manželku. Jednoho dne, když se znovu vrátil domů totálně pod vlivem a oběma hrozilo nebezpečí, hereččina matka ve snaze ochránit svou dceru vzala zbraň a před zrakem patnáctileté Charlize jejího otce a svého manžela v sebeobraně zastřelila.

Theron pocházela z malého městečka Benoni v Jižní Africe, kde zesnulý otec Charles vlastnil firmu. Po tragické události ji na radu lékařů poslala matka studovat balet, který milovala, do USA. Dalo by se říct, že to byl první krok, díky němuž se vrhla vstříc světu. Když si však zranila kotník, kariéra baletky jako lusknutím prstu skončila. Co se týče filmu, tak byla objevena náhodou. Ztropila scénu v bance, kde jí nechtěli proplatit šek, protože u nich neměla účet. Castingového manažera zaujala natolik, že jí svěřil její první roli.

Za svoji kariéru chodila s mnoha hollywoodskými krasavci jako je Keanu Reeves nebo George Clooney... Momentálně ji čerstvě požádal o ruku herec Sean Penn, s nímž chodí od prosince minulého roku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47