Jitka Asterová zhubla do vysněných šatů jako mávnutím kouzelného proutku. Přesněji řečeno mávnutím nové moderní techniky.

 Celebrity 
16. dubna 2014 10:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tomu se říká - zamilovat se do šatů! Foto: Aesthetics
Každá žena to zná – touhu po krásných šatech, ale co dělat, když se do nich nevejdete? Právě žízeň po kusu oděvu známé návrhářky Tatiany Kovaříkové přivedla Jitku Asterovou k nové metodě hubnutí Vanquish. Červené šaty jí sice padly do oka, ale už ne na tělo. Vsadila se proto s Tatianou, že do nich v cuku letu zhubne.

Teď je o čtyři centimetry štíhlejší v pase a přes boky po prvních dvou procedurách. Před sebou má ještě dvě sezení a po nich by měla do vysněného oděvu vklouznout bez problémů. Nemusí přitom nijak měnit zaběhlý jídelníček nebo usilovně cvičit. „Zajímá mě, jak vypadám a ráda se hezky obléknu. Přestože se snažím jíst poměrně zdravě a cvičím jógu, tuk v oblasti břicha se mi pořád usazuje a já ne a ne se ho zbavit,” říká Asterová, která se právě proto rozhodla vyzkoušet Vanquish. Tato metoda se zaměřuje na tyto zákeřné partie.

„Pokud půjde vše podle mých představ a možností techniky, budu trávit bez obav celé léto ve vypasovaných letních šatičkách nebo v bikinách u vody,” plánuje nadšeně Jitka. Stejnou radost ze změny postavy ostatně nedávno neskrývala ani známá americká herečka Whoopi Goldberg, která stejnou metodu podstoupila v přímé přenosu v jedné z tamních oblíbených show.

Vanquish využívá selektivního vysokofrekvenčního pole, které ohřívá tukovou tkáň, aniž by se poškodila kůže, svaly nebo dokonce vnitřní orgány. Ošetření je bezkontaktní a naprosto bezpečné a bezbolestné. Během třiceti minut dojde k prohřátí a zničení tukových buněk, jenž se v následujících dnech přirozeně vyplaví z těla lymfatickým systémem. Abyste dosáhli nejlepších výsledků, je ideální absolvovat proceduru čtyřikrát. Úbytek centimetrů je pak opravdu výrazný. Není přitom nutné dodržovat žádné striktní diety ani cvičit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod