Herce Milana Šteindlera okradli na internetu. Viníkovi hrozí až 8 let.

 Celebrity 
26. února 2014 05:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Facebook se rozhodl, že on zkrátka není on! Foto: Facebook M. Šteindler
Herec Milan Šteindler je poslední dobou hodně časově vytížený. Jeho rozvod už trvá šest let, má dostatek práce a do toho mu ještě přibyl případ ukradené identity.

Po několika letech se totiž rozhodl, že si založí účet na sociální síti Facebook a zjistil, co všechno se tam za jeho nepřítomnosti dělo. Našel hned několik účtů pod svým jménem, což není nic neobvyklého. Hodně celebrit má na modré síti své ”dvojníky”, ale většinou hned poznáte, že něco není v pořádku a zkrátka nikdo jim to nebaští. Jenže jeden z uživatelů se vydává přímo za Milana. Přijímá přátelé, komunikuje s nimi a chová se, jako by byl opravdu herec Milan Šteindler.

Pak to pravého Šteindlera zablokovalo a řeklo mu to, že on není on. Falešný uživatel ho zároveň poprosil, že s ním, jako s dvojníkem, se mohou domluvit a společně fungovat. No řekněte, nedopálila by vás taková věc od člověka, který se vydává za vás?

Když už situace došla tak daleko, že Milan musel na důkaz věrohodnosti fotit vlastní občanský průkaz, chtěl to hnát k soudu a od právníka zjistil, že je za újmu na psychice a poškozování dobrého jména sazba až 8 let. Pokud se to celé nevyřeší mimosoudně, má se dvojník na co těšit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve