Osmany Laffita vládne všude pevnou rukou. Jen vlasy mu nejsou po vůli, musel si je nechat nalepit. Použili ve Španělsku vteřinové lepidlo?

 Celebrity 
15. dubna 2014 14:11 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jako návrhář má svou vizi a přes tu vlak nejede! Foto: Kare
Kubánský návrhář Osmany Laffita nemá pouze jasnou představu o navrhování oblečení. Když se jednalo o zařízení domova, ani do toho si nenechal mluvit. „Všechno kolem baráku jsem si dělal sám. Mám svoji vizi a nedám na návrháře nebo architekty. Jak to vidím a vymyslím to – tak to je!,” říká rázně temperamentní Osmany. Na samotnou výrobu si samozřejmě najal odborníky, ale celá rekonstrukce hvězdárny, v níž žije s přítelem, probíhala pod jeho taktovkou.

Laffita nedávno představil i svoji vlastní kolekci porcelánu. Celá řada je inspirována především krajkou. „To co vidíte, je vlastně kanta. Všechno jsem chtěl přizpůsobit domácnosti. Jak jsou poskládané talíře, sklenice mají zase různou barevnost... Můžete to sladit s aranžmá stolu,” popisuje Laffita svůj nápad. Osmanův osobní favorit je modrá, její energie ho táhne a doslova ji prý miluje.

A co u něj doma nikdy nesmí chybět? „Já,” odpověděl se smíchem návrhář. Zbývá dodat, že jediné, co ho moc neposlouchá, jsou jeho vlasy. A tak si je musel nechat nalepit. Když se před pár týdny najednou objevil s vlasatou hlavou místo holé, nejdříve do médií mlžil, že si vlasy nechal implantovat novou metodou ve Španělsku. Teď ale prasklo, že je má nalepené. Jedná se údajně o metodu, kdy jsou vlasy přilepené tak, že se dají normálně mýt a trvale drží. No, tak kvůli tomu ale nemusel do Španělska. Vteřinové lepidlo je k dostání i tady...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008