Co dělat, když hvězda seriálu otěhotní? Chce to buďto velikou kabelku nebo změnit scénář.

 Celebrity 
24. března 2014 06:02 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Když hlavní hrdinka otěhotní, ne vždy to znamená problém Foto: Twitter
Producenti seriálu Avengers, kde hraje sexbomba Scarlett Johansson, mají teď plné ruce práce s rostoucím bříškem hlavní hrdinky. Na postavě Černé vdovy, kterou herečka ztvárňuje, nesmí být těhotenství znát. Co dělat, když hvězda seriálu nečekaně otěhotní a scénáři ani charakteru to absolutně neprospívá? Variace jsou různé. Přečtěte si, jak se s tímto oříškem poprali jiní.

Sarah Jessica Parker a Sex ve městě: Její těhotenství přišlo tvůrcům seriálu v roce 2002 opravdu hodně nevhod! Dítě bylo to poslední, co by Carrie Bradshaw chybělo. Proto se rozhodli výrazně obměnit šatník hrdinky (od pasu dolů se povolil) a pátá série byla oproti ostatním nápadně krátká. Tentýž rok porodila i kolegyně Cynthia Nixon (Miranda). Její těhotenství nezakrývali a rozhodli se ho zařadit do scénáře.

Marcia Cross a Zoufalé manželky: Na začátku roku 2007 porodila dvojčata. V seriálu se její těhotenství také nezakrývalo, jen se uchopilo jinak. V roli Bree Van de Kamp ho předstírala, aby zatajila těhotenství své dcery. Že byla těhotná i ve skutečnosti, toho si diváci mohou povšimnout na její nabývající váze a také omezení záběrů kamerou od pasu dolů.

Kelly Rutherford a Gossip Girl: I Superdrbna se tomu nevyhnula. Matka hlavní hrdinky Lily van der Woodsen čekala dítě během natáčení druhé série. Scénář se ovšem tvůrcům měnit nechtěl, proto do jejího šatníku zařadili široké kabáty a obrovské kabelky.

Ellen Pompeo a Chirurgové: Ani seattlovské nemocnici Grace Hospital se těhotenství nehodilo. Bylo schované pod doktorským pláštěm.

Alyson Hannigan a Jak jsem poznal vaši matku: Producenti a scénáristé s těhotenstvím nejdříve nepočítali a měnit scénář na poslední chvíli se jim nechtělo. Proto se jednoduše začalo maskovat a schovávat (břichu Alyson Hannigan ale připsali malou roli, když Lily po soutěži v pojídání hot dogů demonstruje své přejedení). Druhé těhotenství už je nezaskočilo. Gratulovali herečce, jak perfektně si to načasovala. Přesně s postavou Lily.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum