Mick Jagger svoji přítelkyni hluboce miloval. Ostatní členové Rolling Stones ji nenáviděli a nadávali jí na ulici. Trápila se tím?

 Celebrity 
23. března 2014 14:08 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pitva ukončila spekulace a stanovila přesnou příčinu smrti! Foto: Twitter
Sedmdesátiletý rocker má teď nejen oči plné slz, ale také plné ruce práce se zařízením pohřbu. Členové kapely Rolling Stones ovšem smutek nesdílejí. O jeho dlouholeté přítelkyni mluvili v hanlivém podtextu jako o Yoko Ono, ženě, co zničila Beatles. Vadilo jim totiž, že se Micka snaží až moc kontrolovat a měla na něj jako milovaná osoba velký vliv. Vdova po Johnu Lennonovi byla v sedmdesátých letech hodně obviňována, že může za rozpad populární kapely.

Nenávist ostatních členů ”Stounů” sahala až tak daleko, že když ji viděli, křičeli na ni: „Tady přichází Yoko.” a odmítali nosit jevištní kostýmy, které jim módní návrhářka L’Wren Scott vyrobila. Skončila tak pouze návrhy pro Jaggera. Nebylo by divu, pokud jí budou mít za zlé i to, že s ohledem na její sebevraždu bylo právě probíhající turné Rolling Stones okamžitě zrušeno.

Smrt přítelkyně Micka Jaggera nikdo nepředpokládal. Devětačtyřicetiletou ženu našla v pondělí její asistentka, jak visí na šále na klice u dveří. Nezanechala žádný dopis na rozloučenou, takže nebyla vyloučena vražda. Americká média dokonce přišla s teorií, že se těsně před smrtí oddávala masturbaci, u níž se přiškrcovala, ale výsledky pitvy veškeré spekulace ukončily. L’Wren opravdu spáchala sebevraždu uškrcením na klice.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47