Lucie Borhyová i nadále mlží o svém vztahu. Pravda ale je, že s Hrdličkou se nemohou dohodnout už téměř na ničem.

 Celebrity 
23. března 2014 06:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Do svatby zbývá ... Lucka se nějak nemůže dopočítat  Foto: Facebook
Lucie Borhyová, která je v šestém měsíci těhotenství, neprožívá právě nejkrásnější období svého života. Pořád doufala, že druhého potomka přivede na svět do úplné rodiny, ale realita je jiná a místo plánované svatby se vrší problémy a neshody s přítelem Michalem Hrdličkou.

Oba se sice snaží okolí přesvědčit, že svatba by se do porodu ještě konat mohla, ale to je vysoce nepravděpodobné. Pokud by se chtěli milenci brát v cizině, nejspíše by volili nějakou destinaci u moře. Ale v tomto ročním období by se museli vydat na delší cestu letadlem, a to by byl v Lucčině stavu velký nerozum.

Nejenom, že svatba není na pořadu dne, ale s otcem svého dítěte jsou v rozporu i ohledně porodu. Lucie má jasno, ve které porodnici přivede na svět svého druhého potomka. Rozhodně chce rodit na pražské Bulovce, kde byla při prvním porodu nadmíru spokojená a nemá důvod nemocnici měnit. Buď to ale Hrdličkovi neřekla, nebo sporťák zapomněl. On sám je totiž přesvědčený, že Lucka bude rodit mimo Prahu. To už doma spolu nemluví ani o takhle důležitých věcech?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008