Pohlreich je kat českých restaurací, ale na hranolkách z ”Mekáče” si bez odmlouvání pochutnal. Tak k čemu to divadlo v televizi?

 Celebrity 
23. března 2014 06:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kdo čekal, že to vyhodí z okna, tak se šeredně mýlil Zdroj: Youtube.com
Má jazyk jako břitvu a v kuchyni je uznávanou kapacitou. Řeč nemůže být o nikom jiném, než o Zdeňku Pohlreichovi, který se do povědomí diváků dostal především moderováním pořadu Ano, šéfe! Nikdy nejde pro slovo daleko a nenechá na restauračním zařízení nit suchou. Kdo by si proto pomyslel, že jednou uvidí hrůzu a respekt budícího Zdeňka jíst v televizi jídlo z fast foodu.

Míra Hejda, který provází pořadem televize Óčko Limuzína, si do vysílání pana šéfa pozval a vzal ho na večeři – do McDonaldu. Že to Pohlreich musel chvíli rozdýchávat nikoho nepřekvapí. „Tohle je šílený. Podle mě má mít jídlo nějakého ducha a kulturu,” dušoval se zprvu Zdeněk. Jak mu ale papírový sáček zavoněl pod nosem, začal do sebe soukat hranolky a liboval si, že ty mají dobrý. Zakousnul se i do cheeseburgeru, ale aby si zachoval vážnou tvář, tak dodal: „Nebejvávalo to dřív lepší?”

Zdeněk si nedávno otevřel novou restauraci, kde vaří doslova jídlo tomuto nepodobné, jak v Limuzíně podotýkal se zlatým hranolkem v ruce. Jmenuje se Yamato a zaměřuje se na japonskou kuchyni celkově. „Vaří tam pan Hora. Já jsem tam spíš duchovně a myšlenkově. Jako takový trenér. Už na sobě pociťuju únavu materiálu,” řekl Pohlreich s tím, že na kuchyň už se cítí moc opotřebovaně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod