Vlastimil Harapes nemůže přijít Květě Fialové na jméno. Opravdu si myslel, že o jeho sexuální orientaci nikdo nic neví???

 Celebrity 
23. března 2014 06:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nazapomenutelná arizonská pěnice Tornádo Lou Foto: Facebook
O tom, že Vlastimil Harapes má raději muže než ženy, si sice v Čechách špitá každý vrabec na střeše, ale nahlas se o tom nikdy nemluvilo. Květa Fialová to baleťákovi vpálila do tváře takřka v přímém přenosu a navíc ještě odhalila totožnost Harapesova přítele. Podle ní žije s básníkem Josefem Topolem, otcem spisovatele Jáchyma Topola.

Sama Fialová se nestačí divit, jaké peklo kvůli svým výrokům musí nyní podstupovat. Harapes jí její prostořekost nemůže odpustit a každý pokus o smíření okamžitě smete se stolu. Naposledy se spolu potkali na párty cen Thálie, kde se herečce pro jistotu vyhnul obloukem. „Miluju homosexuály, takže Vlastíka převelice,“ řekla tehdy herečka v pořadu Prostřeno a dodala, že nechápe, proč by se za svou orientaci měl člověk stydět. Kdyby ale tušila, na jaké problémy si svými výroky zadělá, asi by držela jazyk za zuby.

Přitom o Fialové je známo, že měla mezi gayi vždy mnoho přátel a ani v dobách, kdy se o tématu tolik nemluvilo, se svojí náklonností nikdy netajila. A mnozí její kolegové spekulují o tom, že i manžel slavné herečky Pavel Háša byl homosexuál, proto jim manželství tak dlouho vydrželo. Celých padesát let, až do smrti režiséra v roce 2009.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít