Andrea Verešová do každé rodiny! Ale až po desáté večer.

 Celebrity 
28. ledna 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
9 fotografií v galerii
Andrea ve své přirozené kráse... Foto: Facebook A. Verešové
V loňském roce se Andrea Verešová, co se kalendářů týče, opravdu činila. Jeden z nich se jmenuje rovnou po ní. Fotil ho Benedikt Renč, bratr režiséra Filipa Renče. ,,Po kráskách jako Taťána Kuchařová a Petra Faltýnová, které byly tvářemi v minulých letech, jsme letos oslovili Andreu. To, že je krásná, všichni dávno víme, ale její přirozená krása mě opravdu ohromila a jsem ráda, že ji právě v tomto kalendáři ukážeme na několika fotkách velmi přirozenou. Málokterá modelka či herečka si to může dovolit, obzvlášť, když už jí není 20,” komentovala tehdy focení produkční Michaela Fotulová.

Finanční prostředky od partnerů kalendáře půjdou ve prospěch Nadačního fondu Pink Bubble a vybírat fotografie pomáhal manžel Andrey Daniel Volopich, který na to má vyvinuté super očko.

A komu Andrea nevisí doma na zdi, tomu část ukážeme my. Je vidět, že manžel nejen vybíral bedlivě, kde to jeho paní bude opravdu slušet, ale asi se nám chtěl i trochu pochlubit. Andrea se na některých listech kalendáře předvádí i s prsama venku. Hozené má přes ně jenom dlouhé hnědé kadeře. A když už šaty má, tak jí pod látkou prosvítají bradavky... Ale účel to splní, tohle se bude dobře prodávat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve