Miss Face Kateřina Kasanová: Každé oko má jiné!

 Celebrity 
09. října 2017 15:00 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kateřina Kasanová, vítězska Miss Face má každé oko jiné! Miss Face
Letošní Miss Face se stala teprve osmnáctiletá blondýnka Kateřina Kasanová. Kráska, která je podobná topmodelce Lindě Vojtové, byla velkou favoritkou na vítězství od samého začátku, kdy se dostala mezi finalistky. Jinak ona sama má jednu zvláštnost!

„Vítězství jsem opravdu nečekala. Všechny holky byly skvělé a zasloužily by si vítězství. Jsem strašně moc ráda, že jsem vyhrála, a doufám, že budu dobře reprezentovat, jak nejlépe umím,“ svěřila se 176 centimetrů vysoká blondýnka s mírami 86-62-92.

Ještě nedávno byl jejím partnerem fotbalista Adam Richter. „Teď jsem sama, rozešli jsme se před několika týdny a uvidíme, co bude dál," řekla vítězska soutěže Miss Face, kterou pořádá už sedmým rokem Taťána Makarenko.

Když se na tuhle mladičkou krásku dobře podíváte, zjistíte, že má jednu zvláštnost. Jedno oko mám modré, ale druhé zabarvené do hněda. Jde o vrozenou oční "vadu" zvanou heterochromie. „Nemám s tím problém, vidím dobře. Je to asi jen taková kosmetická záležitost a zvláštnost," prozradila Kasanová.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod