Nemocná Anna K. má další velké starosti a je smutná!

 Celebrity 
04. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Anna K., která sama bojuje se zhoubnou nemocí, je smutná ze stavu svého psa Toníka! Facebook Anny K.
Anna K. je pár dní po operaci prsu, kdy jí lékař v nemocnici odstranil zhoubný nádor, který se jí po několika letech opět vrátil. Zpěvačka má sice velikou naději na uzdravení, ale má teď další velkou starost.

Milovaný pes Anny K. má bohužel stejnou diagnózu, jako sama zpěvačka. Zatímco ona se velmi drží a bojuje, on začal chřadnout.

„Náš Toníček má asi milion diagnóz, ale náladu mu to donedávna absolutně nekazilo. Bohužel ale, od té doby, co jsem doma z nemocnice, hodně chřadne a přestal úplně jíst. Dnes jsme ho dopravili pomocí psí Záchranné služby na veterinu a pan doktor Najman z kliniky sdělil, že Toníček je sice Fénix, který už několikrát vstal doslova z popela, ale že se obává, že je teď opravdu na konci své cesty,” svěřila se na sociální síti Anna K.

„Nyní je celkem stabilizován, nic ho nebolí, ale nepřijímá absolutně potravu už víc dnů. Bohužel sono ukázalo nález, který tomu stavu odpovídá,” doplnila zpěvačka, která má sama se sebou co dělat a stav jejího věrného společníka jí rozhodně nepřidá.

Anna K. je pochopitelně velmi smutná z toho, že vidí, jak němá tvář, která si sama nemůže pomoct, pomalu odchází. 

„Uvidíme, co přinesou další dny, ale nic moc hezkého nás asi nečeká. Rozhodně mého psího kamaráda nehodlám trápit ani minutu, pokud kvalita jeho života nebude dobrá. Musím to teď nějak vstřebat a prostě přijmout a rozhodnout se,” svěřila se příznivcům.

Ta zároveň svým fanouškům nezapomněla poděkovat. Dostává stovky zpráv od lidí, kteří jí drží palce. „Poslali jste mi tolik krásné podpory a energie, za kterou vám už navždy budu vděčná a teď si jí trochu s vaším dovolením půjčím pro mého milovaného Toníka, třeba se stane další zázrak a ještě chvíli mne bude hřát jeho psí, věrná, láskyplná a neuvěřitelně šťastná duše…,” dodala Anna K.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve