Mareš a Sokol v šusťákovce? U toho musíte být!

 Celebrity 
09. října 2017 03:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Leoše Mareše nebo Ondřeje Sokola v šusťákovkách uvidíte v listopadu v Brně! BVV
Leoš Mareš a Ondřej Sokol v šusťákovce a Simona Krainová v luxusních šatech? Tomu se říká úlet. Pokud se vám to nezdá a říkáte si, že to snad ani není možné, pak se pletete. Dokonce u toho i můžete být! Všichni tři se dokonce pokusí o rekord!

V sobotu 11. listopadu od 14 hodin na brněnském výstavišti se uskuteční festival Life. A v rámci něho nastane velká taneční mela. Bude se tančit a když to dobře dopadne, padne rekord. 

Je to už legendární happening, ke kterému se hned zkraje začaly připojovat celebrity. „Tedy – sejdeme se v sobotu ve 14 hodin v pavilonu C na brněnském výstavišti a letos s Leošem Marešem, Simonou Krainovou a matadorem této akce Ondřejem Sokolem se opět pokusíme shromáždit na jednom místě co nejvíce lidí, kteří budou tančit stejnou choreografii," řekla PR manažerka akce Dita Brančíková.

Protože festival Life má už něco za sebou, bude zajímavé se podívat do minulosti na překonávání rekordů na výstavišti. „První celebritou, která se s námi do toho pustila, byl Geňa. Instruktážní video se točilo v centru Prahy, pak to rozjel na výstavišti a nasadil laťku pro své následovníky – zúčastnilo se něco pod tisíc tanečníků. Tehdy si Geňa myslel, že je nejen tanečním guru a naší hlavní celebritou, ale i nejstarším účastníkem flash mobu. Z omylu ho vyvedla čtyřiašedesátiletá babička, která se do společného tance pustila s vnučkou. Šokovaný Geňa jí dojemně uvolnil místo vedle sebe na pódiu. Samotný Geňa se postaral o další překvapení, když se na výstavišti objevil podstatně hubenější než na videu. Tahle skutečnost neunikla moderátorovi, Geňovi zase neunikl stánek KFC před pavilonem, ke kterému, jak sám přiznal, si aspoň přivoněl," prozradila Brančíková.

Před dvěma roky do vlaku produkujícího taneční rekordy naskočil Ondřej Sokol provázený Jiřím Mádlem. „I jim se podařilo posunout laťku o kousek výš – zhruba na 1 200 účastníků, navíc tehdy se poprvé festivalu zúčastnili youtubeři a někteří z těchto virtuálních hrdinů šli do tance na pódiu. Oblíbení herci pojali přípravu odpovědně a věnoval se jim dokonce i Vlastimil Harapes, úvod k rekordu po jako ,battle´ a vyzkoušeli mnoho tanečních stylů včetně pole dance neboli pověstné tyče," prozradila PR manažerka.

Vloni se do překonávání rekordu pustila trojice zdánlivě nesourodá – téměř tradiční Ondřej Sokol, zcela odvázaný Jakub Kohák a v oblasti tance totálně nepřekonatelný a proslulý Lukáš Pavlásek. Video vzniklo na jednom z pražských ostrovů, mihla se v něm třeba i Hanka Kynychová a Jakub Kohák se připojil po cestě z nákupu.

Počet účastníků se jim pak v pavilonu B podařil vyšroubovat na těžko uvěřitelných 1 577 tanečníků. Trojice celebrit přišla v kostýmu Michaela Jacksona a úvod se odehrával jako soutěž v napodobování proslulých figur, diváci jekotem označili jednoznačného vítěze Jakuba Koháka – i přesto, že vynechal proslulý „podpásový“ hmat, kterým se snažil získat diváky Ondřej Sokol. Účast youtuberů byla podstatně aktivnější a například Fatty Pillow dokázal k tanci strhnout hodně původně pouze přihlížejících diváků.

Leoš, Ondra a Simona mají před sebou velkou výzvu a určitě se jim nebude chtít odcházet z výstaviště s tím, že tentokrát to nevyšlo. Do natáčení šel Leoš i se svým Ferrari a dokonce neváhal vstoupit do tramvaje, Ondra i Leoš si oblékli šusťákovky a Simona se s takto vystajlovanými kluky nechala přes veškerá varování vyfotit. Všechny tyto oběti by ale byly zbytečné, pokud by počet tanečníků nebyl opět vyšší. Proto Leoš, Ondra i Simona potřebují každého, kdo se rád baví a je schopen odtančit jednoduchý taneček.

Kromě pokusu o překonání tanečního rekordu bude na výstavišti ještě 10 hal plných zábavy, sportu, adrenalinu a her pro všechny věkové kategorie. Bude to celodenní zábava. V on-line prodeji stojí vstupenka 150 korun.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve