Gregorová má z Koptíka strach! Dokonce ruší natáčení!

 Celebrity 
08. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Gregorová si Koptíka vodila do společnosti jako ozdobu, teď se před ním skrývá! ShowPix
Kauza Hany Gregorové a Ondřeje Koptíka neskončila, ba naopak! Zdá se, že herečka má ze svého ještě nedávno sexuálního přeborníka veliký strach. Dokonce kvůli němu omezuje pohyb po Praze a ruší natáčení televizních pořadů.

Gregorová má z Koptíka strach. Nechává se z divadla v Opletalově ulici doprovázet kolegy herci až k bytu na Karlově náměstí. Nejspíš se nechce se svým ex-přítelem vůbec potkat. Možná ani sama neví, jak by reagovala, co by mu řekla. 

Sám Ondřej Koptík, který jí nejspíš denně píše i několik zpráv a možná i volá ale tvrdí, že není důvod, proč by se ho ona měla bát.

„Za 5 týdnů, co jsme od sebe, jsem se k ní nepřiblížil na 100km! Ani ji nevyhledával. A že si ruší vystoupení je přece jen její věc. Vždyť může vystupovat!," napsal na svůj sociální profil Koptík.

Možná kvůli tomu, že má strach a tak trochu z ostudy kabát, odřekla i natáčení televizního pořadu na Slovensku. „Omluvila se až pět hodin před natáčením s tím, že je jí líto, ale nedorazí," uvedla členka štábu z Markízy.

Herečka si ale zavařila sama. Mnozí lidé jí varovali, že přesně takhle to jednou může skončit. Že Koptík je jen slavoman, který se chce na ní jen přiživit, zviditelnit, a že jí sex za to přeci nemůže stát. Nedala si říct a teď na to kouká. Kdyby kolegy a přátele poslechla, mohla si ušetřit nervy, stres a určitě i peníze. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47