Kam se hrabou mladé modelky! Tyhle herečky zazářily!

 Celebrity 
09. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tereza Kostková, Betka Stanková, Jana Švandová a Michaela Badinková jako modelky! Luisa Spagnoli
Kam se na ně hrabe kdejaká mladá a začínající modelka. Tyhle zralé české herečky dokázaly, že v tom umí chodit a módu umí nosit. Jana Švandová, Tereza Kosková, Betka Stanková a Michaela Badinková by se z fleku mohly živit na mole.

U příležitosti otevření nového butiku na Chodově tyto herečky zazářily. Tereza Kostková neskrývala svoji vášeň pro italskou módu, kterou doslova zbožňuje! „Italskou módu mám nesmírně ráda. Jsou skutečně jednou z módních Mekk. Itálie je prostě Itálie - má vkus, šmrnc i ležérní ledabylost. A to nejpodstatnější: střih a materiál," svěřila se dcera slavných hereckých rodičů Petra Kostky a Carmen Mayerové.

To Jana Švandová se svěřila, že se nejlépe cítí ve sportovně elegantním oblečení.„Styl oblékání se samozřejmě mění, já se cítím nejlépe ve sportovně elegantním stylu.“ 

Ať jde kamkoliv, vždy si dává záležet na tom, co si vezme na sebe. Nejvíce potom, když jde za svými kamarádkami. „Tam je kritika nejpřísnější,“ prozradila s úsměvem a dodala, že příchod nové módní značky na český trh velmi oceňuje. „Elegantní oblečení pro dámy ve středním věku ještě zdaleka není na takové úrovni, jako na západ od nás, takže je nepochybně dobře, že se to posouvá dopředu a přicházejí nové značky. Vždyť Praha je evropská metropole, jako každá jiná!“

Maminka dvou malých dětí Michaela Badinková si zase momentálně pro nedostatek času s výběrem oblečení příliš hlavu neláme. „Momentálně mám strašně moc druhů tepláků. Ale hezkých,“ smála se. O svém outfitu více přemýšlí, když se chce cítit hezky a dobře. A je jedno, o jakou příležitost se jedná. „Nezáleží na tom kdy, ale když se chci cítit dobře a hezky. Může to být třeba, když jdu ven se psem. Jinak v běhu dne na sebe hodím v podstatě cokoliv.“ „Podzimní kolekce mě moc nadchla! Podtrhuje ženskou eleganci a mít nějaký kousek ve skříni je určitě pro každou ženu šik.“ 

Betka Stanková také přišla svůj šatník oživit nějakým novým elegantním kouskem od italských tvůrců. Říká o sobě, že je prý v oblékání praktická žena. „Můj styl bych nazvala Podle času, Podle nálady, Podle čistoty, Podle příležitosti. Jsem praktická žena.“ Její skříň je však neustále k prasknutí. „Vůbec tomu nerozumím! Minimálně dvakrát do roka mám záchvaty a posílám pryč vše, o čem si myslím, že už nosit nebudu. A bývá toho opravdu hodně," dodala. 

Na otázku, zda je lepší mít ve skříni více modelů, nebo méně, ale spíše lahůdky, měla vždy usměvavá Tereza Kostková zcela jasno. „Je to jako cukrárna. Pořád mě honí mlsná, ale stejně si mohu dát jen jeden kousek. A většinou se stejně vracím k osvědčeným a pro mě nejchutnějším dobrůtkám. Nicméně oči by jedly stále,“ rozplývala se nad podzimními kabátky spolu se svojí kamarádkou, herečkou Malvínou Pachlovou.

Podívat se přišla také herečka a moderátorka Eva Decastelo, která byla nabídkou velmi nadšená. „Moc hezké a musím říct, že to dámám velmi sluší. Taky bych si tu rozhodně vybrala. Zabrousím sem, až budu mít více času."

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve