Ivana Trumpová pouští do světa možná až skandální knihu o svém životě!

 Celebrity 
08. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivana Trumpová vydává knihu o svém někdy až skandálním životě! archiv
Rodačka ze Zlína, bývalá československá lyžařka a exmanželka současného prezidenta USA Ivana Trumpová prozradila, která žena by jednou mohla být novou prezidentkou Států.

Osmašedesátileté Trumpové nyní vychází nová kniha, v níž popisuje nejenom bouřlivý rozvod s Donaldem Trumpem, ale také úvahy, že by její dcera Ivanka mohla jednou být prezidentkou USA.

„Třeba za patnáct let může kandidovat na prezidentku," napsala česká rodačka o dceři Ivance, která už nyní v Bílém domě pracuje jako prezidentova poradkyně.

Nová kniha první manželky současné hlavy USA také v publikaci odhaluje období jejich společného života, včetně bouřlivého rozvodu, který byl po celé týdny propírán bulvárními listy v New Yorku. 

V knize s názvem Raising Trump, volně přeloženo jako Trumpovská výchova, která vyjde 10. října, také prozrazuje, jak se ona i jejich společné tři děti trápily jeho mileneckým vztahem s herečkou Marlou Marplesovou, kterou si později i vzal.

Trumpová také prozradila, že jejich nejstarší syn Donald Trump mladší s otcem nemluvil od rozvodu celý rok, tedy mezi lety 1992 až 1993.

„Mohu jen kroutit hlavou nad tím, jak příšerné to bylo. Kdykoliv jsem zapnula televizi, uslyšela jsem své jméno,“ uvedla exmanželka současné hlavy USA.

S Donaldem Ivana momentálně prý mluví asi tak jednou týdně a probírají rodinu i různé záležitosti. Tento týden v rozhovoru pro televizi CBS News připomněla, že dostala nabídku stát se americkou velvyslankyní v Česku, ale odmítla ji, protože její život už je perfektní.

Kniha, kterou Trumpová vypouští do světa, se možná stane bestsellerem, protože kde kdo chce vědět, jak to mezi Ivanou a Donaldem opravdu bylo. Bylo to ale opravdu tak, nebo si Ivana sem tam něco přibarvila?

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47