Hana Maciuchová přišla o nejbližšího člověka!

 Celebrity 
07. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Maciuchová přišla před pár týdny o milovaného tatínka! ShowPix
Nejenom režisér Zdeněk Troška, ale i herečka Hana Maciuchová se musí smiřovat s odchodem milovaného člověka. Před pár týdny jí zemřel tatínek, bylo mu úctyhodných 97 let.

Jednasedmdesátiletá Maciuchová dokázala smutek po ztrátě otce několik týdnů utajit. „Náš drahý tatínek odešel,“ uvedla herečka.

Její tatínek Josef Maciuch skonal před několika týdny. Do posledních chvíl u něho byla rodina. Zdravotní stav bývalého ochotnického herce byl už několik let špatný. V posledním roce se ale zhoršil natolik, že jeho dcera, herečka Hana Maciuchová, omezila své pracovní aktivity a byla mu se svou sestrou Silvií neustále nablízku.

Jezdila často do Olomouce, kde její otec žil, a proto odmítala i některé nabídky na role. Jen aby s tatínkem byla co nejvíce. Jeho odchod sice herečka čekala, přesto se s ním jen velmi těžce srovnává. 

Tento týden odešla na vždy také maminka Zdeňka Trošky Růžena. Bylo jí 89 let. Rok a půl byla v rehabilitační nemocnici ve Volyni. V posledních týdnech na tom byla už ale špatně. „Odešla mi moje milovaná Růženka," rozeslal sms zprávy režisér nejbližším přátelům. 

Kontaktu s médii se doposud vyhýbá a nereaguje ani na zprávy. Telefon má přes den vesměs vypnutý. Maminka pro něj byla nejdůležitějším člověkem v životě. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve