Je Lucie Bílá opravdu těhotná? Měla by vůbec na miminko čas, když má tolik aktivit?

 Celebrity 
06. října 2017 10:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá na fotce s Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou nevypadá ani trochu těhotně! Archiv L. Bílé/L. Fronk
V posledních dnech se vyrojily spekulace o těhotenství jednapadesátileté Lucie Bílé. Všechno vzniklo, když si Bílá při focení na Slovensku v rámci promo akce k pořadu v televizi položila ruku na bříško. Málokdo však věří tomu, že by ve svém věku byla podruhé matkou. Navíc má teď úplně jiné povinnosti!

Zlatá slavice si kromě koncertů a hraní v muzikálech, užívá toho, že koupila kulturák v Otvovicích, kde dělá pravidelné pořady. Ty jsou vždy zcela zaplněné publikem.

Naposledy si pozvala třeba Zdeňka Trošku, Michala Davida, nyní Hanu Zagorovou se Štěfanem Margitou nebo Martu Kubišovou. Se všemi se vždy fotí, ale že by vypadala těhotně?

„Je to blbost, Lucka určitě není v jiném stavu. Vždyť si je i vědoma, že ve svém věku, s nedostatkem času a se svým povoláním by dítě už vychovávat nemohla," říkají její kamarádky z Otvovic.

„Neděle s Lucií u nás v Otvovicích je pro mne vždy, jako bych měla návštěvu u sebe doma na kafíčku. Tentokrát jsem ale pozvala rodinu a tou pro mne Hanička a Štefan jsou. Byl to nádherný večer," napsala na sociílní síť Lucie Bílá. 

Podobně nadšená byla z akce s Martou Kubišovou, která letos oficiálně končí s kariérou. „Bylo to krásné a diváci byli spokojení. Co víc si přát," svěřila se zpěvačka. 

Že by tedy do toho všeho chtěla rodit, kojit a starat se o mimčo? I když kdysi o holčičce snila, dnes ví, že ne všechno zkrátka člověk může v životě mít.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve