Ve spodním prádle viděla desítky hollywoodských hvězd. Šla si za svým snem a dnes patří tahle Česka k nejlepším

 Face To Face 
12. února 2021 12:56 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Stylistka a designérka Stáňa Šlosserová si šla za svým snem Face To Face
Původně vystudovala zemědělskou školu, protože jí ale vždy bavila móda a design, šla si za svým. Dnes o ní v nadsázce můžeme říct, že v trenkách nebo spodním prádle viděla celou řadu hollywoodských a světových hvězd. Jaké ve skutečnosti jsou? A byl někdo, z koho se jí třeba podlomila kolena? Na to v talk show René Kekelyho Face To Face odpovídala stylistka a designérka Stanislava Šlosserová.

Jak se původně "holka ze zemědělky" dostane až k hollywoodským filmům a do velkého světa? Jak sama Stáňa Šlosserová říká, bylo to hlavně tím, že se ocitla ve správný čas na správném místě. Splnil se jí tak životní sen.

"Možná se mi spíš splnil sen, o kterém jsem ani netušila, že ho mám. Základem asi je, být v tom svém flow, tedy být v tom, co vás baví, dobrý a věnovat tomu čas a nějakým způsobem se rozvíjet dál a dál. Ocitla jsem se ve Velké Británii, protože jsem si řekla, že se potřebuji naučit jazyk a zároveň i trošku vidět, jak vypadá jiný svět. No a vlastně tím, že jsem se seznámila s klukem, partnerem, tak mě asi po asi půl roce přivedl k nim domů a seznámil mě s rodiči. Pak jsem zjistila, že jeho tatínek je filmový producent," svěřila se Šlosserová.

Když ji požádal, zda by se podívala na jeho pracovnu, protože věděl, že ji baví design, uviděla tam řadu fotek slavných osobností s poděkováním, včetně fotografie od Meryl Streep. Pochopila, jak blízko je hollydoodským hvězdám. Dal jí šanci. Nejprve jako asistentce, takové trochu "holce pro všechno" a dokonce pracovala zadarmo, ale následně dostala doporučení a od té doby nastartovala svou kariéru stylistky hollywoodských stars.

Dnes o sobě Stáňa Šlosserová v nadsázce opravdu může říct, že v trenkách a ve spodním prádle viděla celou řadu hollywoodských i dalších světových hvězd.

"Já vlastně na ty lidi koukám jako na svoje kolegy. Jako na pracovní objekt. Přistupuji k nim profesionálně. Takhle jsem dělala třeba na Gladiátorovi, kde jsem viděla Russela Crowea, na filmu Černý jestřáb sestřelen jsem jsem se potkala hned s celou plejádou hvězd. Viděla jsem Erica Banu, Orlanda Blooma, Michaela Douglase a Johna Malkoviche, Johnnyho Deppa ale i Angelinu Jolie a další," vyjmenovává jen některé hvězdy, které mnozí znají právě jen z filmového plátna nebo bulvárních článků.  

Ve filmovém showbyznysu se prosadila svou pracovitostí, kreativitou, nápady, ale i svým přístupem. S řadou celebrit má až přátelské vztahy a ony k ní mají velkou důvěru. Svou pozici si tvrdě vybojovala. Nebylo to úplně jednoduché. Přiznává, že v začátcích zažila i závist a šikanu z ní plynoucí. Ale všechno brala jako zkušenost. 

Kromě jiného se věnuje stylingu a poradenství. Se svou sestrou, PR manažerkou Pavlou Frej, se věnuje několika projektům a také provozuje facebookovou stránku Zrcadlo stylu, kde řeší právě styl řady lidí a představuje různé inspirativní osobnosti.

Co si myslí o Češích a oblékání, co bude letos ve světě fashion in, co změní současná covidová doba a jaká přání a sny má? Na to vše v pořadu Face To Face Stáňa Šlosserová odpovídala.

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve