Zuzana Bubílková exkluzivně promluvila o vztahu s Jiřím Krampolem, potratu i výhrůžkách, kterým musela čelit

 Face To Face 
29. ledna 2021 07:45 / René Černý
  1
📷
6 fotografií v galerii
Zuzana Bubílková už dávno s politiky netační Face To Face
Mnozí ji považují za Slovenku, ona se však narodila na Moravě. Když se dělila republika, byli i tací, kteří ji posílali na Slovensko a někteří jí dokonce vyhrožovali. Mnoho let působila v rozhlase, televizi a také říkala, že s politiky netančí. Co dělá dnes a bude se ještě někdy vdávat? Na to odpovídala ve Face To Face moderátorka, novinářka a publicistka Zuzana Bubílková.

Během posledních týdnů se v některých médiích objevily "zaručené" zprávy, že Zuzana Bubílková má nový vztah. Tím osudovým mužem je údajně herec Jiří Krampol. Dokonce spolu i bydlí a je to láska na první pohled. Zvlášť, když Jiří zůstal po smrti své ženy Hanky sám. Jak to tedy ve skutečnosti je a už Jiří Krampol Zuzanu požádal o ruku?

"Já už se bojím vynést smetí, že když otevřu kontejner, tak se mě to zeptá: A co Krampol? Vůbec nevím, jak to vzniklo. My jsme se dohodli, že budeme spolu pracovat, měli jsme objednávku na první scénku. Já vás upozorňuji, že jsme neudělali ještě ani čárku, jen jsme přemýšleli o tom, co bude a už nám volali novináři. To byl takový fofr… Ale my jsme si sami říkali, co s tím uděláme. Nic. Jde to takovým volným pádem, ale jsou to krásné věci, zážitky s tímhle, že se člověk až kolikrát diví,“ říká s úměvem Zuzana Bubílková.

„Říkali, jsme si že jsme tak staří a o koho starého je takový zájem? Já jsem tím úplně omládla," říká o spekulacích o vztahu s Krampolem sama Zuzana Bubílková.

"S tím ale nic neuděláte…. Já mám svůj byt! Já vůbec nevím, jak to vzniklo, že se budu stěhovat. Ne, opravdu nic není, těhotná nejsem, vdávat se nemusím," podotkla s nadsázkou a humorem sobě vlastním Zuzana Bubílková.

Společně pouze pracují. Dostali nápad, jak vytvořit zájezdový pořad, vlastní talk show a chtějí oživit scénky a historky. Teď je kvůli covidu vše zastavené. Zájem o to prý ale je, nicméně vše je pouze na pracovní a přátelské bázi. K tomu s Jiřím Krampolem píše Zuzana knihu. Prý poté, co zjistili, že jsou dohromady 110 let v médiích a showbyznysu, se rozhodli, že dají všanc nějaké historky a zážitky, kterých mají bezpočet.

Ve svém profesním životě měla Zuzana Bubílková velké štěstí na zajímavé a vtipné muže od Oty Černého, s nímž dělala politický debatní pořad v České televizi, přes Miloslava Šimka a legendární politickou satiru s názvem S politiky netačním či Ladislava Špačka až třeba po Martina Maxu. S tím vystupovala nějakou dobu poté, co Miloslav Šimek podlehl zrádné leukémii. Nyní spolupracuje s Jiřím Krampolem, s kterým je prý veselo pořád.

Bubílková prý chtěla od mala být v médiích. Přála si být rozhlasovou hlasatelkou. Jako mladá se pak stala první československou hlasatelkou rozhlasové dopravní rubriky Zákruta. Tam zůstala asi šest let. Poté, co však její manžel emigroval na západ, měla smůlu, stopku a dostala vyhazov. V té době měla doma malého syna a byla navíc podruhé těhotná. Musela i na výslechy na StB. Byl na ni vyvíjen silný nátlak.

„Vlivem stresu jsem potratila. Stres měl vliv na to, že jsem dítě nedonosila. Pak jsem šla na volnou nohu, což bylo i za minulého režimu možné. V kategorii novinář jsem mohla. Bylo to pro mě dobrodružné. Hodně mi to dalo a naučila jsem se pracovat samostatně. Nikdo mě moc do ničeho nenutil a po revoluci se mi to vyplatilo, když všichni byli zoufalí, co budou dělat, jak se uživí," svěřila se Zuzana Bubílková.

Sama o sobě říká, že je tak stará, že pamatuje budování dálnice D1. Ostatně z té také jako tehdejší reportérka slovenského rozhlasu udělala unikátní reportáž. Byla o tom, jak podchodem pro zvířata pod dálnicí prošel snad celý les. I když tam fakticky nebylo jediné zvíře… Tato reportáž byla dokonce tenkrát rozhlasem oceněna jako reportáž týdne.

„Pouštěli ji na celorozhlasové schůzi. Problém byl, že se mnozí pokoušeli u podchodu natočit zvířata, ale neměli nic. Já jim pak říkala, že stáli asi špatně proti větru a měli stát po větru,“ směje se Bubílková.

Někteří diváci, ale i politici ji měli rádi, jiní zase nesnášeli. Čelila dokonce výhrůžkám. Měla dokonce období, kdy se doslova bála o život. Bylo to ve chvíli, kdy se dělila republika. Proč?

Co dělá, kde a jak žije její jediný syn a proč se s ním nevídá? Těší se třeba na babičkovskou roli, co nového chystá? I na to v talk show Face To Face Zuzana Bubílková otevřeně odpověděla.

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47