Poslední zpověď manžela Evy Pilarové. Exkluzivně prozradil, na co skutečně zpěvačka zemřela a jaký s ní byl život

 Face To Face 
22. ledna 2021 11:51 / René Černý
  0
📷
8 fotografií v galerii
Jan Kolomazník žil s Evou Pilarovou úctyhodných 36 let Face To Face
Neuvěřitelných 36 let stál po boku jedné z našich nejlepších a nejoblíbenějších zpěvaček. Říká se, že si několikrát vzájemně zachránili život. Jak dnes žije bez ní a jaké byly třeba první Vánoce? Jaká byla, jaký život s ní byl, zda se třeba občas hádali nebo co neměla ráda? Na to o Evě Pilarové přišel v exkluzivním rozhovoru do pořadu Face To Face René Kekelyho popovídat její manžel Jan Kolomazník.

První Vánoce a silvestr bez Evy Pilarové nebyly pro Jana Kolomazníka vůbec jednoduché. Jak sám přiznal, konec roku nějak zvládl a moc neprožíval, ale Štědrý den strávil sám. Nechtěl prý nikomu kazit atmosféru. Šel na Malvazinky na hřbitov, pak byl doma sám. Prý mu tak bylo nejlépe. Jeho žena měla prý ráda Vánoce, ale ty v Praze, když už byl klid a neměla ani rodinné, ani pracovní povinnosti.

Letos 14. března uplyne rok, kdy Eva Pilarová odešla do pěveckého nebe. Všechny asi zajímá, zda její manžel chystá nějakou vzpomínkovou akci. Sám ale ještě není rozhodnutý.

„Jsem v tom opravdu rozpolcený a zatím fakt nevím. Když Eva zemřela, tak Vojta Dyk s Matějem Ruppertem řekli, že jí v La Fabrice udělají vzpomínku. Bohužel se semlelo to, co se semlelo s covidem, tak na to nedošlo. Ale jinak přislíbilo asi 25 zpěváků, že se zúčastní, tak uvidíme, zda se to letos podaří,“ říká Jan Kolomazník.

Co by zpěvačka říkala na současnou situaci s koronavirem, lockdown a omezení, prý neví. Ale nerada prý řešila věci, které nemohla ovlivnit a mnohé zprávy poslouchala jedním uchem tam a druhým ven. Prý by ale hůře nesla, kdyby nemohla zpívat.

„To by bylo horší. Ona vždycky tvrdila, že když by nemohla zpívat, tak nemusí žít, že život pro ni nemá smysl. Taky když onemocněla na rakovinu před třiceti lety, tak ji lékaři sdělili, že má půl roku života. Když jí pak řekli, co vše s ní budou v rámci léčby dělat, že půjde na ozařování a že by jí mohl zhrubnout hlas, tak řekla: Já chci umřít jako Pilarová a ne jako Amanda Lear.“ A tím to bylo vyřešené,“ vzpomíná muž, který po jejím boku byl téměř čtyři desetiletí.

Eva Pilarová se nakonec uzdravila, jak díky lékařům, tak především díky léčitelům. Především Jaroslavu Doubravovi, s nímž se spřátelila a dokonce o něm pak napsala knihu jeho příběhů a zkušeností klientů.

Byl jejím třetím manželem. Prvním byl Milan Pilar, který následně emigroval, druhým Jaromír Mayer a až následně našla muže svého života. Původně šlo o kamarádství, které přerostlo v úžasný vztah. Poznali se v Ambasadoru, kde měl Jan Kolomazník jako tanečník angažmá a Pilarová tam zpívala.

Celý život si držela skvělou postavu a kondici. Přitom se nijak neomezovala. Málokdo věřil, že nedržela žádné drastické diety, nebo že by se v jídle omezovala.

„Vůbec. Ona nesnášela pohyb a upocené lidi. Tam byl kámen úrazu. A jedla všechno, kachny i řízek. Nijak se neomezovala. A jedla zmrzliny, těch snědla na kila. Taky když věděla, že má nějakou velkou akci, jedla naposled v pět hodin odpoledne a pak nic. Ale zmrzliny mohla sníst, kolik chtěla. Byla schopna ji jíst tři dny. Milovala vanilkovou a s karamelem,“ prozradil až „šokující“ tajemství dobré postavy Jan Kolomazník.

Proč kdysi Eva Pilarová přestala kouřit? A to doslova ze dne na den? Jak fungovalo manželství mezi ní a o 13 let mladším manželem? Hádali se někdy? Proč přestala vařit a nechala to na svém muži? A na co Eva Pilarová skutečně zemřela a co bylo spouštěčem začátku jejího konce? Na tyto otázky a mnohé další Jan Kolomazník velmi upřímně a v úctě ke své milované ženě ve Face To Face odpovídal.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod