Brooklyn Beckham, který nemluví se svými rodiči, se zase zesměšnil. Tentokrát při vaření na Instagramu

 Celebrity 
07. ledna 2023 10:20 / Mirka Malá
  7
📷
1 fotografie v galerii
Brooklyn Beckham zase sklidil na Instagramu posměch Depositphotos
Brooklyn Beckham je po svatbě s miliardářskou dcerkou Nicolou Peltz zjevně zetěm z povolání. Třiadvacetiletý prvorozený syn Beckhamových dodnes nemá žádné povolání, a aby se úplně nenudil, hraje si na sociálních sítích na šéfkuchaře.

V minulosti už svým „kuchařským uměním“ Brooklyn Beckham několikrát šokoval doslova celý svět a jeho nejnovější počin vyvolal doslova zděšení. Mladý Beckham tentokrát vařil hovězí pečeni, ze které by mnozí dost možná skutečně dostali infarkt.

Brooklyn začal svůj recept, který nazval „michelinským“ tím, že před vložením obrovského kusu hovězího potřel maso směsí neskutečného množství másla, česneku a bylinek. Přesněji použil půl kila másla. Takže jen začátek vaření sledující doslova vyděsil a někteří hned začali k příspěvku psát, že je to o infarkt. Jenomže to nebylo zdaleka všechno. O infarkt svých fanoušků, kteří by se náhodou doma odvážili Brooklynův recept zopakovat, se tento mladík pokoušel dál.

Následovala totiž úprava brambor, které Brooklyn doslova zalil olejem a hovězím sádlem, aby údajně byly skutečně křupavé. A podobně dopadla i typická anglická příloha, tedy yorkshirský pudink, což jsou takové pečené pusinky z běžného těsta, jež se skládá z mouky, vajec a mléka. Jenomže v Brooklynově podání měly pusinky uprostřed doslova kaluže oleje. A smrtící byla i úprava zeleniny. I glazovaná mrkev nakonec plavala v másle.

A toho si samozřejmě okamžitě všimli i fanoušci, kteří zrovna nejsou v kuchyni jako doma. Jeden napsal: „Nemyslím, že bych takhle upravené maso jedl,“ zatímco další si všímali toho skutečně obrovského množství másla. Jeden z fanoušků pak stroze poznamenal: „Infarkt na talíři.“

Přesto se Brooklyn Beckham v posledních letech věnuje prakticky jen vaření na sociálních sítích a zdá se, že nic jiného skutečně nedělá. Jeho recepty i způsob vaření mnohdy budí rozpaky, a dokonce i posměch a sám mladý Beckham se brání tím, že není profesionálním kuchařem a že vaří jen pouhé tři roky. Ale to je asi dostatečně dlouho na to, aby se v kuchyni doopravdy něco naučil, kdyby o to doopravdy stál.

A pravděpodobně taky žije v jiném světě. Když v jednom rozhovoru obhajoval svoje vaření, doslova řekl: „Je v pořádku, když je vám 25, 26, nebo dokonce 30 a pořád nevíte, co dělat. Víte, co tím chci říct?“ Prostě Brooklyn Beckham je tak trochu budižkničemu, který se ve třiadvaceti akorát dokázal přiženit do miliardářské rodiny a rozhádat se s vlastními rodiči kvůli své manželce.

Není tak vlastně úplně jasné, z čeho Brooklyn Beckham žije, ale pravděpodobně dostal nějaké „věno“ od rodičů a využívá také luxusu, ve kterém si díky svému původu žije jeho manželka Nicola Peltz. Posměch také vzbudil jeho vlastní kuchařský online seriál. Pro jediný díl, během něhož „uvařil“ sendvič, si najal filmový štáb o 62 lidech, za což zaplatil rovných 100 tisíc dolarů. Fanoušci se vysmáli i jeho receptům, ale zdá se, že Brooklyna nic od vaření na sociálních sítích neodradí. Jeho největším kuchařským úspěchem je ale hostování v americké Today Show, kde moderátorům předvedl, jak se dělá jeho oblíbený sendvič.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @brooklynpeltzbeckham

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít