Děti Angeliny a Brada vydělaly miliony pro charitu. Ale jen ty vlastní. Mají snad adoptovaní potomci nějaká privilegia?

 Celebrity 
19. února 2014 12:08 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Komu patří tohle slavné dítě? Foto: Twitter
Poznáváte chlapce, jehož rodiče jsou jeden z nejsledovanějších slavných párů? Jmenuje se Maddox Chivan a je to adoptovaný syn herců Angeliny Jolie a Brada Pitta. Tento kluk z Kambodži byl roku 2002 první dítě adoptované Angelinou. Sedmiměsíčnímu chlapci se jistě v sirotčinci ani nesnilo o tom, že si ho domů odvede hollywoodská hvězda. V té době byla Angie ještě po boku manžela Billy Bob Thortona.

Druhá adoptovaná je roku 2007 holčička Zahara Marley z Etiopie a tentokrát už Angelinu doprovázel její nynější partner Brad. Herci i celý jejich klan si říkají Brangelina a celkem mají šest dětí.

Ve snaze uniknout mediálnímu šílenství se společně s Bradem před porodem jejich prvního biologického potomka uchýlili do Namibie. V květnu 2006 se narodila dcerka Shiloh Nouvel. Pár se rozhodl snímky novorozeněte raději prodat vybraným časopisům, než aby z nich profitovali paparazzi. Časopis People zaplatil 4 miliony dolarů za práva pro Severní Ameriku a časopis Hello! o půl milionu méně za práva pro Britské ostrovy. Všechny peníze za fotografie Brad s Angelinou věnovali nadacím zachraňujícím africké děti.

Následovala adopce Paxe Thiena a v květnu 2008 na filmovém festivalu v Cannes nesezdaný pár poprvé potvrdil, že čekají dvojčata. Nedlouho poté na svět přišel syn Knox Léon a dcera Vivienne Marcheline. Tentokrát se první fotografie dětí prodaly až za 14 milionů dolarů!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47