Zdá se, že po návratu do ČR jsou všechny krize zažehnány. Natálie a David z Love Islandu sdíleli společné žhavé fotografie

 Celebrity 
17. listopadu 2022 08:28 / Pavla Krejčí
  4
📷
1 fotografie v galerii
Natálie a David navštívili Českého slavíka NextFoto
Sotva se hvězdný pár Natálie Kočendová a David Vitásek vrátili z Kanárských ostrovů, ihned se vrhli do víru společenských akcí. Blýskli se dokonce na červeném koberci během Českého slavíka, kde bok po boku vypadali dokonale. Ani sociální sítě nenechávají ležet ladem, pravidelně Instagram zásobují společnými snímky. A jeden z posledních pěkně rozžhavil fanoušky.

Jejich vztah je jako na houpačce. Když zrovna na přetřes nepřichází Davidovo chování, řeší se jeho údajná přítelkyně, kterou měl mít i navzdory své účasti v Love Islandu. Zdroj blízký Davidovi totiž dle deníku Blesk prozradil, že na něj doma čeká přítelkyně Rebeka, s níž měl randit přes půl roku. Modelka Natálie se však vždycky nechá uchlácholit hezkými slovíčky a dobře mířenými vysvětleními. Když fanoušci rozhodli, že musí David vilu opustit, Natálie ho následovala.

Po návratu do České republiky jsou však všechny krize zažehnány a pár si nyní užívá popularitu, které se mu po účinkování dostalo. Navštěvují jednu akci za druhou a zdá se, že se jim získaná pozornost skutečně líbí.

Naposledy byli spatřeni na Českém slavíkovi, kde se k sobě láskyplně tulili. Takovou akci si samozřejmě nemohli nechat ujít. "Je to naše první veliká akce. Jsem na to zvědavá," řekla Super.cz Natálie a David ji doplnil. "Je to pro mě velká premiéra. Ale myslím si, že když mě někdo hodí do vody, budu plavat. Jsem docela flegmatik, ale nervózní jsem," prozradil.

I na sociálních sítích je jich plno. Pravidelně se chlubí společnými fotografiemi, ze kterých sálá zamilovanost a sympatie. Otázkou je, zdali jsou city předstírané, nebo opravdové. Nicméně poslední fotografie doslova rozpoutaly bouři komentářů, nechali se totiž zvěčnit nazí ve vzájemném objetí.

"Pojď blíž, ukážu ti svoje srdce, pojď blíž, ukáži ti svoje tělo," napsala Natálie Kočendová k intimním snímkům. Za nahými fotografiemi stojí fotografka Dana Mrázková, které se rozhodně podařilo zachytit jedinečný okamžik.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Natálie Kočendová (@natalie_kocendova)

Ačkoliv jsou snímky povedené, fanoušci se nemohli shodnout, zdali jim štěstí přejí, či ne. Mnoho z nich jim místo pochval předpovídalo brzký konec vztahu či je osočovalo z předstírání a zneužívání nezasloužené popularity. „Natálka je nádherná a hodná. O všem o Davidovi se to říct nedá. V Love Islandu, jsem si už udělala obrázek s TV a vypadalo, že ze všech soutěžících byl nejarogantnější hulvát. Bohužel to tak vypadá. Nikdo tam neměl takové hnusné chování k ženě jako on…“ stálo v jednom z nich.

Další komentář dokonce zmiňoval Natálčina bývalého, barbera Lakyho Royala, s nímž čekala miminko, ale v šestém měsíci o něj přišla. „Nechápu takovou "lásku", před pár týdny si vyznávali lásku s Lakym a teď s Davidem. To se dá tak rychle? Podle mě to ani skutečná láska nebyla,“ měla fanynka jasno. „Tak rychle na vše zapomenut pro SLÁVU.“

Samozřejmě se objevilo nespočet pochvalných poznámek. "Říká se, že páry, které jsou si vzhledově podobné, tak jsou nejvíce kompatibilní. A vy jste jak brácha se ségrou, neskutečná podoba, jak vejce vejci, moc vám to přeji," napsala jeda fanynka.

David s Natálií bezesporu patří mezi nejvýraznější páry druhé řady. Love Islandu. Zatím spolu tráví každou chvilku. "Od návratu jsme se ještě nerozdělili," prozradila Natálie, přičemž David dodal, že si hledají společné bydlení. "Realita je taková, že nejvíc času trávíme u mě. Máme to kousek od centra a je to pro nás lepší. Ale díváme se po společném bydlení, tak snad to dopadne," svěřil se eXtra.cz.

Zdroje: Super.cz, eXtra.cz, Blesk, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008