Sharon Stone v šoku. Žila s chybnou diagnózou a teď musí na náročnou operaci

 Celebrity 
08. listopadu 2022 08:49 / Mirka Malá
  3
📷
2 fotografie v galerii
Slavná herečka už v životě zažila hodně bolesti Depositphotos
Čtyřiašedesátiletá filmová hvězda se znovu potýká s velkými zdravotními problémy, které znovu bude muset vyřešit náročná operace. A to poté, co jí lékaři ještě ke všemu stanovili chybnou diagnózu.

Hvězda Základního instinktu naštěstí použila svůj vlastní instinkt poté, co musela kvůli velkým bolestem absolvovat dvojitý epidurál. Jenomže léčba nepomohla, a tak se rozhodla, že vyhledá jiného lékaře. A ten svými závěry slavnou herečku doslova šokoval, když jí řekl, že její předchozí diagnóza byla chybná, protože má v těle velký fibroidní nádor. Čeká ji tedy náročná operace a několikatýdenní rekonvalescence.

Sharon Stone o svých zdravotních problémech mluví otevřeně už řadu let. Ve své autobiografii The Beauty of Living Twice z roku 2021 například napsala, že v roce 2001 byly z jejího těla odstraněny nezhoubné nádory, které popsala jako „gigantické“ a „větší než moje prsa.“ Následně musela vyhledat pomoc plastického chirurga, který ji voperoval prsní implantáty.

Stone také v roce 2001, když jí bylo 43 let, měla mrtvici a krvácení do mozku, které ji málem stálo život. „V místnosti bylo takové ticho,“ popsala Sharon svoji hospitalizaci. „Když je v místnosti takové ticho a nikdo nepobíhá a nesnaží se tě opravit, tehdy si uvědomíš, jak blízko je smrt a jak je všechno vážné.“

A tyto zdravotní problémy ji také stály tak skvěle rozjetou hereckou kariéru  „Musela jsem si znovu vzít hypotéku na svůj dům. Ztratila jsem vše, co jsem měla. Přišla jsem o kariéru. Byla jsem nejžhavější filmová hvězda. Bylo to, jako u princezny Diany. Byly jsme tak slavné a ona zemřela a já měla mrtvici. A byly jsme zapomenuty,“  uvedla Sharon.

Fibroidní nádor, se kterým se Sharon Stone nyní potýká, je vlastně výrůstek, který se vyvíjí v děloze nebo kolem ní. Tyto výrůstky jsou obvykle nerakovinné a jsou tvořeny svalovou a vazivovou tkání a mají různou velikost. Mnoho žen ani neví, že je v těle mají, protože dvě ze tří netrpí žádnými příznaky. Ostatní a s nimi i Sharon Stone, pak trpí velkými bolestmi a dalšími problémy. V některých případech mohou komplikace ovlivnit těhotenství nebo způsobit neplodnost.

A to je případ i Sharon Stone, která v létě šokovala na Instagramu přiznáním, že má za sebou devět potratů. Tehdy napsala: „My jako ženy nemáme fórum, kde bychom diskutovaly o hloubce této ztráty. Ztratila jsem kvůli potratům devět dětí. Není to žádná maličkost, fyzicky ani emocionálně. Jsme nuceny snášet to samy a tajně s určitým pocitem selhání. Místo, aby se nám dostalo tolik potřebného soucitu, empatie a uzdravení, které tak potřebujeme. Ženské zdraví a kondice byly ponechány v péči mužské ideologie, která je přinejlepším laxní a ve skutečnosti ignorantská a násilně utlačující.“

Herečka se nakonec stala matkou tří adoptovaných synů, dvaadvacetiletého Roana, sedmnáctiletého Lairda a šestnáctiletého Quinna, ale neměla v životě štěstí ani na partnery.

V roce 1984 potkala televizního producenta Michaela Greenburga na natáčení The Vegas Strip War, televizního filmu, který produkoval a ona v něm hrála. Vzali se ve stejném roce, ale rozešli se o tři roky později a jejich rozvod byl dokončen až v roce 1990. V roce 1993 se Sharon potkala s Williamem J. MacDonaldem na natáčení filmu Sliver, který spoluprodukoval. MacDonald kvůli ní opustil svou manželku a se Sharon se zasnoubil. Rozešli se o rok později a herečka zásnubní prsten poslala kurýrem zpět. Při práci na filmu Rychlí a mrtví v roce 1994 se pak potkala s Bobem Wagnerem, prvním asistentem režie, se kterým se rovněž zasnoubila a na svatbu znovu nedošlo.

V roce 1998 se Sharon Stone provdala za novináře Phila Bronsteina, se kterým se pokoušela o založení rodiny, ale několikrát potratila. V roce 2000 manželé spolu adoptovali syna Roana, ale jen o tři roky později Bronstein požádal o rozvod a navíc soud rozhodnul, že Roan má bydlet se svým otcem. Sharon pak sama adoptovala další dva syny a nakonec vše dobře dopadlo. Společně všichni od roku 2018 žijí v Kalifornii.

Autorský článek, další zdroj: Daily Mail

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008