Eva Burešová se objeví v muzikálu The Bodyguard. Jak to bude zvládat s dětmi? S lehkostí mně známou, říká

 Celebrity 
07. listopadu 2022 09:40 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Burešová se stane hlavní hvězdou muzikálu NextFoto
Krásná Eva Burešová na mateřské rozhodně nezahálí. Odskočila si na tiskovou konferenci k připravovanému muzikálu The Bodyguard, v němž jejího partnera ztvární Hynek Čermák. Jelikož má tříměsíčního synka Tristana Williama, všechny přirozeně zajímalo, jak to zpěvačka všechno zvládne skloubit.

Eva Burešová prostě neposedí na místě. Sotva porodila a hned se vrací rychle do formy. A to nejen po fyzické stránce, ale i pracovně. Eva je žena mnoha talentů. Vedle výchovy dvou dětí si odskakuje rozjet nové projekty nebo uspořádat halloweenskou oslavu pro nové sousedy.

Před pár dny informovala o tom, že s Vaškem Noidem natáčela nový videoklip k písničce Tiché vody. Během pár hodin se jim podařilo vytvořit jedinečné dílo, kde Eva, jak jinak, znovu zazářila. Tím však výčet jejích pracovních aktivit teprve začíná.

Oznámila další pokrok ve své hudební kariéře. Na tiskové konferenci k nejnovějšímu muzikálu The Bodyguard byla spolu s Hynkem Čermákem představa jako hlavní hvězda. Pro Evu je to po dlouhé době, co se znovu objeví v muzikálu, a rovnou jako hlavní ženská postava.

Muzikál The Bodyguard uvede Hudební divadlo Karlín a premiéru bude mít 23. března. Námět vychází ze stejnojmenného filmu z roku 1992, v němž si zahráli Kevin Costner a Whitney Houston. Vypráví romantický příběh lásky mezi pěveckou hvězdou a bývalým agentem tajné služby. O hlavní roli Rachel se Eva Burešová podělí s Terezou Maškovou.

S jedinečnou informací se svěřila Eva i na svém Instagramu. Zdálo se, že každého především zajímá, jak skloubí rodinný život a roli v muzikálu. „Spoustu novinářů se mě včera ptalo na to, jak zvládnu pracovat s dvěma dětmi, a jak se chci dát rychle zpět do formy, ale už málo z nich se mě zeptalo, jak jsem se cítila, když mi byla nabídnuta role Rachel Marron v muzikálu Bodyguard, jaké to je plnit si snad všechny své sny do třiceti let, jaké to je zkoušet nový muzikál po takové době, jaké to je vůbec stát na jevišti, když je teď to divadlo tak svaté, jak moc se těším na spolupráci s Hynkem Čermákem nebo režisérem Antonínem Procházkou,“ rozmluvila se Eva.

Její radost a nadšení byly očividné. Taková příležitost se jen tak nevidí. „Je to úžasné. Nádherné. Jsem neskutečně šťastná a vděčná. Jsem ráda, že se opět vracím do svého domovského divadla @hudebnidivadlokarlin, kde jsem už od svých 15 let. Hrála jsem zde a stále hraju nádherné role, ale na billboardu jsem teda ještě nebyla,“ rozplývala se a dodala: „Děkuji všem a moc se na to všechno těším.“

Závěrem odpověděla na onu otázku, jak to tedy bude s dětmi. „A jak to teda zvládnu s těmi dětmi? S lehkostí mně známou,“ ubezpečila fanoušky. „A jak se vrátím rychle do formy? Záleží na tom, jakou tu formu určíme. Mně se třeba líbí forma od bábovky. Ta má velmi lákavé tvary,“ vtipkovala.

Věříme, že Eva znovu předvede nezapomenutelný výkon, jak je u ní zvykem.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod