Emily Ratajkowski přistižena při líbání s cizím mužem. Brad Pittem to ale nebyl

 Celebrity 
24. října 2022 09:27 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Emily Ratajkowski vesele randí Deposiphotos
V poslední době se ve velkém mluví o rozchodech i nových vztazích. Mezi spekulacemi se objevila i dvojice Emily Ratajkowski a Brad Pitt. Před několika dny byla modelka spatřena při líbání, avšak jejím vyvoleným byl neznámý muž. Ostrouhal Pitt, nebo má ještě šanci zaskórovat?

Uprostřed zvěstí o randění Emily Ratajkowski a Brada Pitta byla modelka zahlédnuta na ulici při kompromitující situaci. Náruživě se líbala s neznámým mužem. Jak to tedy je? Ulovila modelka hollywoodského krasavce, po němž po léta prahne nejedna žena, nebo se poohlíží jinde?

Jednatřicetiletá modelka si v pátek vyrazila do ulic New Yorku a užívala si nově nabytou svobodu. Po nečekaném rozchodu s manželem Sebastianem Bear-McClardem využívá každou příležitost. Aby ne, otec jejího dítěte jí zasadil pěkně krutou ránu, když se spustil s jinou modelkou. Jedna mu patrně nestačila. Jejich manželství však netrvalo dlouho, vzali se překotně v roce 2018.

Emilyino rande vypadalo nenápadně. Oblékla olivově zelenou bundu, jednoduché tričko, tmavé kalhoty a černé kožené tenisky. S neznámým se procházeli ulicemi města, které nikdy nespí, a příjemně si povídali. Fotografie získané Daily Mailem ukazují, jak se vedou za ruku a v následném okamžiku se vzájemně vrhnout do náruče a líbají se. Jestli si pouze užívá svobodného života, nebo pomýšlí na vážný vztah, není zřejmé.

Sama nedávno přiznala, že se jí libí nemít závazky. „Jsem čerstvě svobodná, v podstatě poprvé v životě, a mám pocit, že si tak trochu užívám svobodu nemít superstarosti o to, jak mě ostatní vnímají,“ řekla minulý týden pro Variety.

Modelka nedávno vydala esej, ve které se zamýšlí na svým životem i nad tím, jak pozitivně smýšlet. „Jedna z věcí, o kterých píšu v poslední eseji ‚Moje tělo‘, je o kontrole a druhu pochopení toho, že jedním z nejlepších způsobů, jak být skutečně šťastný a mít nějaké zdání kontroly, je nechat to jít.“

Tím samozřejmě naráží na nepovedené manželství. Nad vztahem už zlomila hůl. Manželství s nevěrným manželem se nesnaží zachránit ani navzdory ročnímu synovi Sylvestrovi. Není divu, spustil se jednou, udělá to znovu. Svoje definitivní rozhodnutí potvrdila žádostí o rozvod, kterou podala před měsícem.

Podle fotografií se tedy zdá, že se Pittovi modelku ulovit nepodařilo. Tvář neznámého muže na získaných snímcích herci rozhodně nepatří. Nicméně k několika setkáním mezi nimi rozhodně došlo.

„Emily je žhavá máma, ale Brad ví, že se potýká se spoustou dramat, která se týkají jejího rozvodu,“ řekl zdroj blízký Pittovi. „Brad má dost svých vlastních dramat.“

Nechme se překvapit, kam Emilyno randění dospěje. Jestli dá přednost méně známějšímu muži, nebo padne do náruče hollywoodskému svůdníkovi.

Autorský článek, další zdroje: pagesix.com, variety.com, Twitter

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve